çabuk bitsin yaKiralık Aşk bitmedi daha.
yalnız çok cılız ha dizide çok heybetli kıyafetlerlenoyan reyisin tarzını beğendim.
Açtım zaten. Hani @EFE UYSAL ben de izlicem diyordu. Kaybolmuş ortadan uykucu.çabuk bitsin ya
yalnız çok cılız ha dizide çok heybetli kıyafetlerle
aynen benimde dikkatimi çekti direk.çabuk bitsin ya
yalnız çok cılız ha dizide çok heybetli kıyafetlerle
özellikle şuan okuduğu hoşgeldin şarkısına bayıldımKoray Avcı'da ne ses var arkadaş.
Ben kanalı açar açmaz saç sakalla görünce Noyan söylüyor sandım.özellikle şuan okuduğu hoşgeldin şarkısına bayıldım
çok benziyorlar zaten pişti gibi oldularBen kanalı açar açmaz saç sakalla görünce Noyan söylüyor sandım.
Engin Altan Düzyatan oyunu bitti sonundaGökçe veya Halime katılaydı iyiydi ama Didem Balçın'la idare edeceğiz artık.
https://fav10.net/forum/threads/beyaz-show-genel-sohbet-konusu.252118/Beyaz Show'un konusu yok mu orada yapalım yorumları
Engin Altan'ın tavuk dönere bakış açısı güldürdü
Ben de bir şey yapacaklar sandım. Engin Altan Düzyatan oyunu oyandılar.Engin Altan Düzyatan oyunu bitti sonunda
Aynen cidden Gündoğdu Kaan Taşaner iyi itiraf yaptı ilk 1 ayda at binmede çok zorlanmışBen de bir şey yapacaklar sandım. Engin Altan Düzyatan oyunu oyandılar.
Beyaz'ın onun üstüne yaptığı taklit çok iyiydi.Aynen cidden Gündoğdu Kaan Taşaner iyi itiraf yaptı ilk 1 ayda at binmede çok zorlanmış
Aynen Barış Bağcı çokda sempatik biriymiş bhr: Direk kabul etmiş teklif geldiğindeBeyaz'ın onun üstüne yaptığı taklit çok iyiydi.