Beyaz Show'a Bu Hafta Kimler Konuk Olacak? 11 Aralık 2015

noyanlar diyince ertuğrul'u nasıl anlasın kız. :F
Hyr noyanlarda var dedim ben :F
efenin mesajı şu bu mesajtan ertuğrul konuk olmucak anlaşılmıyormu:A:A:A

23:15'te Noyan Selcan ve Gündoğdu var :A

Daha yeni mi gördün konukları tam Salı günü etiket yollamıştım sana. :)

@EFE UYSAL ben zaten Beyaz Show'u her hafta izliyorum. Tam orta okul yıllarımdan beri. Yani sene 1997. :)
bu konuyu yeni gördüm :F:F:F

Sen erken yatıyorsunda ondan. Burada olsan her hafta izlediğimi görürsün. :)
beyaz show 2005 yılına kadar güzeldi ben çocukluğumda 98 yıllarında annemler kaçırmadan izliyordu sonra 2005 kadar bende severek takip ettim ama son 10 yıldır takip etmiyorum 2005 ten sonra kendini bozdu biraz bence sevdiğim oyuncular şarkıcılar gelince bakıyorum artık sadece :F:F:F

beyaz show 2005 yılına kadar güzeldi ben çocukluğumda 98 yıllarında annemler kaçırmadan izliyordu sonra 2005 kadar bende severek takip ettim ama son 10 yıldır takip etmiyorum 2005 ten sonra kendini bozdu biraz bence sevdiğim oyuncular şarkıcılar gelince bakıyorum artık sadece :F:F:F
Kız bu Beyaz hiç Hayat Bilgisi ekibini çağırmış mıydı zamanında. :D

baktım şimdi ondan önce ertuğrul parlağın var demiş. :A
ayoll dizinin adı ertuğrul o mesajtanda şöyle anladım ben ertuğrul dizisi beyaz showda diye
:F:F:F

Kız bu Beyaz hiç Hayat Bilgisi ekibini çağırmış mıydı zamanında. :D
ayy vlla ne desem şuan yalan olur hiç hatırlayamıyorum şuan hafızamda canlanmıyor ama gelmişlerdir galiba yaa sonucta kanal d kanalında başlamıştı hayat bilgisi :F

Son düzenleme:
Beyaz'ın eskiden çok fazla tiplemeleri vardı program çok daha güzeldi ama çok bozduğuna da katılmıyorum. Beyaz işte bizim Beyaz ailemizin bir ferdi gibi. :)

Okan'ın Zaga programı benim için unutulmazlar arasındadır. Günümüzdeki yaptığı programalar o programın yakınından bile geçemez. :)

ayoll dizinin adı ertuğrul o mesajtanda şöyle anladım ben ertuğrul dizisi beyaz showda diye
:F:F:F

ayy vlla ne desem şuan yalan olur hiç hatırlayamıyorum şuan hafızamda canlanmıyor ama gelmişlerdir galiba yaa sonucta kanal d kanalında başlamıştı hayat bilgisi :F
İnternetten araştırıyorum araştırıyorum bulamıyorum çağırmamış sanırım. :F

Beyaz'ın eskiden çok fazla tiplemeleri vardı program çok daha güzeldi ama çok bozduğuna da katılmıyorum. Beyaz işte bizim Beyaz ailemizin bir ferdi gibi. :)

Okan'ın Zaga programı benim için unutulmazlar arasındadır. Günümüzdeki yaptığı programalar o programın yakınından bile geçemez. :)
beyaz için demedim o hala kndini koruyor ama programı bozdu cnm şişman adam falan vardı tiplemeler daha iyii program skeçleri kaldırınca tadı kaçtı gibi:F

gerçi 90lı yıllardan hatırlayabildiğim herşey bana daha özel geliyor televole mesala efsaneydi annemlerim dizi dibinde yatıp izlediğimi hatırlıyorum :F:F:F

beyaz için demedim o hala kndini koruyor ama programı bozdu cnm şişman adam falan vardı tiplemeler daha iyii program skeçleri kaldırınca tadı kaçtı gibi:F

gerçi 90lı yıllardan hatırlayabildiğim herşey bana daha özel geliyor televole mesala efsaneydi annemlerim dizi dibinde yatıp izlediğimi hatırlıyorum :F:F:F
Hüsmen dayı ve psikopat tiplemeleri her hafta programda uzun yer tutardı. Ve eskiden bu kadar dizi olmadığı için bir kaç konuk olurdu. Sohbet eşliğinde program daha samimi gelirdi. Şimdi mübarek programa 5 kişi birden katılıyor ve kimseye söz hakkı düşmüyor. Okan'ın programı daha kötü kimse konuşamıyor bile. :)