Noyan Selcan ve Gündoğduda var dedim bennoyanlar diyince ertuğrul'u nasıl anlasın kız.
Noyan Selcan ve Gündoğduda var dedim bennoyanlar diyince ertuğrul'u nasıl anlasın kız.
Daha yeni mi gördün konukları tam Salı günü etiket yollamıştım sana.@EFE UYSAL engin bey gelmeyecek diyordu az önce enginsiz olmazdı bence varmış işte
ama noyanı daha çok emrak ediyorum
Bilmiyordum abi iyi sevindimDaha yeni mi gördün konukları tam Salı günü etiket yollamıştım sana.
@EFE UYSAL ben zaten Beyaz Show'u her hafta izliyorum. Tam orta okul yıllarımdan beri. Yani sene 1997.
noyanlar diyince ertuğrul'u nasıl anlasın kız.
efenin mesajı şu bu mesajtan ertuğrul konuk olmucak anlaşılmıyormuHyr noyanlarda var dedim ben
bu konuyu yeni gördümDaha yeni mi gördün konukları tam Salı günü etiket yollamıştım sana.
@EFE UYSAL ben zaten Beyaz Show'u her hafta izliyorum. Tam orta okul yıllarımdan beri. Yani sene 1997.
Sen erken yatıyorsunda ondan. Burada olsan her hafta izlediğimi görürsün.Bilmiyordum abi iyi sevindim
Bende arada bakıyorum zatenSen erken yatıyorsunda ondan. Burada olsan her hafta izlediğimi görürsün.
baktım şimdi ondan önce ertuğrul parlağın var demiş.efenin mesajı şu bu mesajtan ertuğrul konuk olmucak anlaşılmıyormu
23:15'te Noyan Selcan ve Gündoğdu var
bu konuyu yeni gördüm
beyaz show 2005 yılına kadar güzeldi ben çocukluğumda 98 yıllarında annemler kaçırmadan izliyordu sonra 2005 kadar bende severek takip ettim ama son 10 yıldır takip etmiyorum 2005 ten sonra kendini bozdu biraz bence sevdiğim oyuncular şarkıcılar gelince bakıyorum artık sadeceSen erken yatıyorsunda ondan. Burada olsan her hafta izlediğimi görürsün.
Kız bu Beyaz hiç Hayat Bilgisi ekibini çağırmış mıydı zamanında.beyaz show 2005 yılına kadar güzeldi ben çocukluğumda 98 yıllarında annemler kaçırmadan izliyordu sonra 2005 kadar bende severek takip ettim ama son 10 yıldır takip etmiyorum 2005 ten sonra kendini bozdu biraz bence sevdiğim oyuncular şarkıcılar gelince bakıyorum artık sadece
ayoll dizinin adı ertuğrul o mesajtanda şöyle anladım ben ertuğrul dizisi beyaz showda diyebaktım şimdi ondan önce ertuğrul parlağın var demiş.
ayy vlla ne desem şuan yalan olur hiç hatırlayamıyorum şuan hafızamda canlanmıyor ama gelmişlerdir galiba yaa sonucta kanal d kanalında başlamıştı hayat bilgisiKız bu Beyaz hiç Hayat Bilgisi ekibini çağırmış mıydı zamanında.
sende amma cinsmişsin anladığı şeye bak.ayoll dizinin adı ertuğrul o mesajtanda şöyle anladım ben ertuğrul dizisi beyaz showda diye
Beyaz'ın eskiden çok fazla tiplemeleri vardı program çok daha güzeldi ama çok bozduğuna da katılmıyorum. Beyaz işte bizim Beyaz ailemizin bir ferdi gibi.beyaz show 2005 yılına kadar güzeldi ben çocukluğumda 98 yıllarında annemler kaçırmadan izliyordu sonra 2005 kadar bende severek takip ettim ama son 10 yıldır takip etmiyorum 2005 ten sonra kendini bozdu biraz bence sevdiğim oyuncular şarkıcılar gelince bakıyorum artık sadece
İnternetten araştırıyorum araştırıyorum bulamıyorum çağırmamış sanırım.ayoll dizinin adı ertuğrul o mesajtanda şöyle anladım ben ertuğrul dizisi beyaz showda diye
ayy vlla ne desem şuan yalan olur hiç hatırlayamıyorum şuan hafızamda canlanmıyor ama gelmişlerdir galiba yaa sonucta kanal d kanalında başlamıştı hayat bilgisi
beyaz için demedim o hala kndini koruyor ama programı bozdu cnm şişman adam falan vardı tiplemeler daha iyii program skeçleri kaldırınca tadı kaçtı gibiBeyaz'ın eskiden çok fazla tiplemeleri vardı program çok daha güzeldi ama çok bozduğuna da katılmıyorum. Beyaz işte bizim Beyaz ailemizin bir ferdi gibi.
Okan'ın Zaga programı benim için unutulmazlar arasındadır. Günümüzdeki yaptığı programalar o programın yakınından bile geçemez.
Hüsmen dayı ve psikopat tiplemeleri her hafta programda uzun yer tutardı. Ve eskiden bu kadar dizi olmadığı için bir kaç konuk olurdu. Sohbet eşliğinde program daha samimi gelirdi. Şimdi mübarek programa 5 kişi birden katılıyor ve kimseye söz hakkı düşmüyor. Okan'ın programı daha kötü kimse konuşamıyor bile.beyaz için demedim o hala kndini koruyor ama programı bozdu cnm şişman adam falan vardı tiplemeler daha iyii program skeçleri kaldırınca tadı kaçtı gibi
gerçi 90lı yıllardan hatırlayabildiğim herşey bana daha özel geliyor televole mesala efsaneydi annemlerim dizi dibinde yatıp izlediğimi hatırlıyorum