Maskeli Fedai
Favori Üye
Eski şeker gibi @beyazsoy gitti yerine sürekli sinirli biri geldiBu aralar çok ani sinirleniyorsun.
Acaba kimin yüzünden
Eski şeker gibi @beyazsoy gitti yerine sürekli sinirli biri geldiBu aralar çok ani sinirleniyorsun.
Espriyi bırak şimdi Nihal'i mi tutuyordun ciddi ciddi ?Espri yaptığıma bin pişman ettin ya))
Gülme işaretlerin boşuna mı koyuyorum)))Bu aralar çok ani sinirleniyorsun.
Hele geçen günlerde bir mesaj yazmış şok oldum.
Ne mesajıHele geçen günlerde bir mesaj yazmış şok oldum.Bu beyazsoy olamazdı cidden.
Eğlenceli yahuu kız gülüyoruz işteEspriyi bırak şimdi Nihal'i mi tutuyordun ciddi ciddi ?Bu arada metropol çocuğuymuş Nihal hanım ben demiştim
E semih de eğlenceli ona niye kin kusuyonEğlenceli yahuu kız gülüyoruz işte
Eğlence anlayislarimiz çok farklı)))) Ayrılalım mi))E semih de eğlenceli ona niye kin kusuyon
Demek ki sende bi sorun var
OlurEğlence anlayislarimiz çok farklı)))) Ayrılalım mi))
Çakmak lafını kullanmazdı hiçbir zaman.
Ne var bunda esprili kinayeli bir cevap.. Sen benim mesajları ciddi okuyorsun ondan boyle oldun)))
Çakmak llafına ben de takıldımÇakmak lafını kullanmazdı hiçbir zaman.
Çok kullandığım kelime sen sanirim başka manada anladin kalbin kötü olmuş Semih izleye izleye işte yan etki))Çakmak lafını kullanmazdı hiçbir zaman.
Yoo senle hep iyi anlaşırım ve mesajlarını gülerim zaten.Ne var bunda esprili kinayeli bir cevap.. Sen benim mesajları ciddi okuyorsun ondan boyle oldun)))
Bence herkes o şekilde anlar beyazsoy.Çok kullandığım kelime sen sanirim başka manada anladin kalbin kötü olmuş Semih izleye izleye işte yan etki))
Sende olabilir değişim))) ciddi mesaj siyasette bile az yazarım. Sen ciddiye aliyorsun mesajlariYoo senle hep iyi anlaşırım ve mesajlarını gülerim zaten.
Ama sende 1-2 aydır bir değişim var eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?