adamın dehşet bir sesi var sevdiğim bir sanatçı izlerdim ama şu olaylardan sonra beyaz showdan koptum hiç bakmıyorum artıkKubat'tan eşsiz müzik ziyafetiVakti olan izlesin efsane..
Ben seviyorum Beyazı aga o olaylarda samimiyetine inandım benim için bir problem yok da kanala hala irrite oluyorum bitsin de değişeceğimadamın dehşet bir sesi var sevdiğim bir sanatçı izlerdim ama şu olaylardan sonra beyaz showdan koptum hiç bakmıyorum artık
Tanrıdan Diledim'i söylüyor üstad coştu bugün vay anam vay efsane..
yok o açıdan demiyorum aga bende beyazı severim bikaç bölüm izlemeyince koptumBen seviyorum Beyazı aga o olaylarda samimiyetine inandım benim için bir problem yok da kanala hala irrite oluyorum bitsin de değişeceğim![]()
La aga sen beyaz şova mesaj yazıyon bana bildirim geliyo ne işse 😀Iyy Beyaz Show'da Turabi var @Maskeli Fedai açmamla kapatmam bir oldu aç da sen izle bari![]()
"Konu izlenmesini durdur" de aga ben de çok sonra fark ettim bunu ilk geldiğimde bildirim manyağı oluyordumLa aga sen beyaz şova mesaj yazıyon bana bildirim geliyo ne işse 😀
Fanisko diyorlar ona))Iyiden iyiye Nihal fanboyu mu oldun![]()
Benim haberim yok vallaha @Maskeli Fedai trollü de bişey soylemediFanisko diyorlar ona))
Herkese ayrı ayrı acikalama getirmekten Bıktım ya sana da açıkladım ama
Bu aralar çok ani sinirleniyorsun.Fanisko diyorlar ona))
Herkese ayrı ayrı acikalama getirmekten Bıktım ya sana da açıkladım ama
Espri yaptığıma bin pişman ettin ya))Benim haberim yok vallaha @Maskeli Fedai trollü de bişey soylemediFanişko mu oldun kardeş hayırdır ?
![]()