Aynısını sana da yapmak lazımPuhahahaha Rasim gazoz içti bayıldı Çıldırıyorum
Ben gazoz sevmiyomAynısını sana da yapmak lazım
Tüh ben bakamadım dün internetten bakayım eve gidincePuhahahaha Rasim gazoz içti bayıldı Çıldırıyorum
Bunları artık Babam bile izlerken görmüyorum devirleri bitti galibaAylar sonra ilk montaj geldi.
Ahmet Çakar 2.43'te Homo Sapiens mevzusunu başlatıyor, 3.47'de ise az kalsın Primatlardan geldik diyecekti. Demedi çünkü stüdyodakilerden ve kendisini sevenlerden muazzam bir tepki görecekti. @Tolstoyevski sen sever misin Ahmet Çakar'ı? Bu videodan sonra seversin, net.
Aylar sonra ilk montaj geldi.
Ahmet Çakar 2.43'te Homo Sapiens mevzusunu başlatıyor, 3.47'de ise az kalsın Primatlardan geldik diyecekti. Demedi çünkü stüdyodakilerden ve kendisini sevenlerden muazzam bir tepki görecekti. @Tolstoyevski sen sever misin Ahmet Çakar'ı? Bu videodan sonra seversin, net.
Maalesef. Siyasi görüşünü göz ardı edip izlediğim, sevdiğim nadir kişilerden.Her dönemin adamları oldukları için pek alakam yok benim de onlarla.
Bu Gökmen'i nerede buldular. Sinan Engin'den daha itici. 2.55 o nasıl gereksiz çıkış.Ahmet Çakar, muazzamsın. 5.55
Bende daha bir tane bölümüne bakmadım vedadan sonra.roksuz olmuyor o yüzden izlemiyorum hala
Sinan Engin itici mi? Bence değil.Bu Gökmen'i nerede buldular. Sinan Engin'den daha itici. 2.55 o nasıl gereksiz çıkış.
Bu adam ne dediğini bilmiyor