Baştan açmayı unuttuk ne oluyor la burada Ahmet Çakar balina gibi su püskürtüyor ROK "sigdursun" tezahüratları falan yapıyor @Doğu @batuhankaralar izliyor musunuz
İzlemez olur muyuzBaştan açmayı unuttuk ne oluyor la buradaAhmet Çakar balina gibi su püskürtüyor ROK "sigdursun" tezahüratları falan yapıyor@Doğu @batuhankaralar izliyor musunuz
İzlemez olur muyuz@MEnes giremiyor haftaya o da teşrif edip sıva ekibine dahil olup düz koşulara başlayacak
Dursun Başkanım son yaptığı muazzam transferlerle kalbimi çaldıAvatar yakıyorSigthorsson'u almışız galiba, bu ROK'a da malzeme çıkmış Dick'den sonra bir de bunun isimle uğraşacak bu sezon belli olduEnes'in antrenman eksiği çok fazla yalnız ona günde çift antrenman yazalım
Dursun Başkanım son yaptığı muazzam transferlerle kalbimi çaldıArtık bu hesap Dursun Aydın Özbek Fun Club olarak hizmet verecek
Enes yaylalara çıktı geniş alanda sıvıyor temiz hava eşliğindeYakında gelecek
Yeni transferi de beğendim İskandinav kökenli insanlara büyük saygım vardır disiplinlidirler. Tatmin oldum vallaha bir kez daha helal olsun yağlı suratlı ponçik başkanıma
Zafer Şimşekoğlu Özbekspor'a hayırlı olsunDursun Başkanım son yaptığı muazzam transferlerle kalbimi çaldıArtık bu hesap Dursun Aydın Özbek Fun Club olarak hizmet verecek
Enes yaylalara çıktı geniş alanda sıvıyor temiz hava eşliğindeYakında gelecek
Yeni transferi de beğendim İskandinav kökenli insanlara büyük saygım vardır disiplinlidirler. Tatmin oldum vallaha bir kez daha helal olsun yağlı suratlı ponçik başkanıma
Bu adam kadar boşunu görmedim. Bilmeden siyaset yapıyor, bilmeden futbol konuşuyor. Çok boş konuşuyor ve milleti sadece kışkırtıyor.Rasim Ozan:
"Fenerbahçe bu Dick'i bırakmalı."
"Fenerbahçeliler Hello Kitty oynasın."
''Şampiyon Beşiktaş 2. Osmanlı'' diyor.
Tam bir troll ya. Ciddiye alınacak biri değil, izle geç.Bu adam kadar boşunu görmedim. Bilmeden siyaset yapıyor, bilmeden futbol konuşuyor. Çok boş konuşuyor ve milleti sadece kışkırtıyor.
Sadece "haydaaaa" desin, o yeter. Yorum yapmıyor, yorumlara yorum yapıyor daha çok.Tam bir troll ya. Ciddiye alınacak biri değil, izle geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?