Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Baştan açmayı unuttuk ne oluyor la burada :F Ahmet Çakar balina gibi su püskürtüyor ROK "sigdursun" tezahüratları falan yapıyor :A @Doğu @batuhankaralar izliyor musunuz :D

İzlemez olur muyuz :A @MEnes giremiyor haftaya o da teşrif edip sıva ekibine dahil olup düz koşulara başlayacak :A

Avatar yakıyor :A Sigthorsson'u almışız galiba, bu ROK'a da malzeme çıkmış Dick'den sonra bir de bunun isimle uğraşacak bu sezon belli oldu :A Enes'in antrenman eksiği çok fazla yalnız ona günde çift antrenman yazalım :A

Ahmet Çakar (temsili) :A

latest

Avatar yakıyor :A Sigthorsson'u almışız galiba, bu ROK'a da malzeme çıkmış Dick'den sonra bir de bunun isimle uğraşacak bu sezon belli oldu :A Enes'in antrenman eksiği çok fazla yalnız ona günde çift antrenman yazalım :A
Dursun Başkanım son yaptığı muazzam transferlerle kalbimi çaldı :A Artık bu hesap Dursun Aydın Özbek Fun Club olarak hizmet verecek :A

Enes yaylalara çıktı geniş alanda sıvıyor temiz hava eşliğinde :A Yakında gelecek :)

Yeni transferi de beğendim İskandinav kökenli insanlara büyük saygım vardır disiplinlidirler. Tatmin oldum vallaha bir kez daha helal olsun yağlı suratlı ponçik başkanıma :A

Dursun Başkanım son yaptığı muazzam transferlerle kalbimi çaldı :A Artık bu hesap Dursun Aydın Özbek Fun Club olarak hizmet verecek :A

Enes yaylalara çıktı geniş alanda sıvıyor temiz hava eşliğinde :A Yakında gelecek :)

Yeni transferi de beğendim İskandinav kökenli insanlara büyük saygım vardır disiplinlidirler. Tatmin oldum vallaha bir kez daha helal olsun yağlı suratlı ponçik başkanıma :A

La dur dereyi görmeden paçayı sıvama :A Diarra geliyor diye sevindik maliyeti yüksek diye alamadı. Tiote'yi alıyorlardı ona da razıyız dedik adam kronik sakat çıktı :A Bunda da bir yamuk bekliyorum ben KAP'a bile güvenemiyorum artık geçen dönem ki Grosskreutz faciasından sonra o adam sahaya çıkacak ben de görecem ancak öyle ikna olurum :A

Zafer Şimşekoğlu Özbekspor'a hayırlı olsun :F

Rasim Ozan:

"Fenerbahçe bu Dick'i bırakmalı."

"Fenerbahçeliler Hello Kitty oynasın."

''Şampiyon Beşiktaş 2. Osmanlı'' diyor. :)

Rasim Ozan:

"Fenerbahçe bu Dick'i bırakmalı."

"Fenerbahçeliler Hello Kitty oynasın."

''Şampiyon Beşiktaş 2. Osmanlı'' diyor. :)
Bu adam kadar boşunu görmedim. Bilmeden siyaset yapıyor, bilmeden futbol konuşuyor. Çok boş konuşuyor ve milleti sadece kışkırtıyor.

ROK : Ligin düğümünü haftaya ki derbi belirleyecek Kasımpaşa-Fenerbahçe

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ROK : Ölüm Grubu san marino fenerbahçe ingolstand

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi