Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Bugün çok futbol konuştular ya hoşuma gitmedi bu bölüm. Futbol yorumu dinlemek istesem gider ntv spor falan izlerim siz goygoy yapın boşverin futbolu zaten bir şey anladığınız da yok :A

Şimdi transfer olayına girdiler zaten, Mukanji mi ne dediler bize zenci forvet alıyomuşuz. :A

Aynen baktım şimdi transfermarkt'a 13 gol atmış geçen sezon. Denk oyuncular kısmında Eren Derdiyok da görünüyor. Alınırsa fark yaratmaz kim formda olursa o oynar muhtemelen :D

Caner'i postalamışlar hemen :A Gs falan diyorlar sanmıyorum öyle birşey olacağını da zaten almayalım yani istemem ben Caner'i.

Bir de Sinan Engin bahsetti ya İngiltere'de Nijeryalı diye. O da Obi Mikel'e uyuyor. O gelse çok iyi olur be Diarra gelmezse :D

Aha şimdi magazine girdiler program şenlendi :A

Aynen baktım şimdi transfermarkt'a 13 gol atmış geçen sezon. Denk oyuncular kısmında Eren Derdiyok da görünüyor. Alınırsa fark yaratmaz kim formda olursa o oynar muhtemelen :D

Caner'i postalamışlar hemen :A Gs falan diyorlar sanmıyorum öyle birşey olacağını da zaten almayalım yani istemem ben Caner'i.

Bir de Sinan Engin bahsetti ya İngiltere'de Nijeryalı diye. O da Obi Mikel'e uyuyor. O gelse çok iyi olur be Diarra gelmezse :D

Aha şimdi magazine girdiler program şenlendi :A
Aynen Obi Mikel de olur. Son hafta çok hareketli geçecek tranaferde. 2 transfer yapacağız bu gidişle. :A

@Doğu bu sıva konseyi nerede ya Sinan Engin oturmuş tek başına maç yorumluyor programda :A
Sıva ekibi genelde Pazar ve Pazartesi toplanıyor :A OHAL durumlarında (derbi, milli maç) ekibin diğer sıva üstatları Cumartesi teşrif ediyor. Hatta haftaiçi önemli Avrupa maçları olursa gelip mesleğini icra edip evlere dağılıyorlar :A