Bana 1 tane yetiyo sağol
Tabi canım onların hayal gücüne dayalı tüm senaryoları ama Türkiye de böyle değilPompy harcanıyor vlla yabancı ülkede doğsaydı böyle olmazdı
Çığrından çıkarma işte
Bizim ülke rahatmı sihirli dizide konusunda bu ülkeye göre yazmak için perilerin sultanı olacak pahdişahı olacak periler heyeti başkanı olmayacak monarşi isterler perilerdeÇığrından çıkarma işte
Aynen onu bende fark etmiştim tek başına karar veremiyordu İlginç ama yaaBizim ülke rahatmı sihirli dizide konusunda bu ülkeye göre yazmak için perilerin sultanı olacak pahdişahı olacak periler heyeti başkanı olmayacak monarşi isterler perilerde
Sihirli annemde periliçenin üstünde senato vardı aynen Amerika gibi Periliçe tek başına ceza veremiyordu Periliçeyi Mahkeme yargılıyabilir @gözlemci kötü bir şey yapsa
Sihirli annemin monarşi sistemine geçmesini istemişler gamze özer kabul etmemiş yapımcıyada baskı gelince yayından kaldırmışlar @gözlemciAynen onu bende fark etmiştim tek başına karar veremiyordu İlginç ama yaa
Devam etse ne güzel olurdu ..Sihirli annemin monarşi sistemine geçmesini istemişler gamze özer kabul etmemiş yapımcıyada baskı gelince yayından kaldırmışlar @gözlemci
Legion diye bir dizi var sankı yabancı pompy yazıyormuş gibi Sadece öyle boş boş bakıyoruz Halkın Polisi okur gibi @MasacRE-Tabi canım onların hayal gücüne dayalı tüm senaryoları ama Türkiye de böyle değil
Yabancı versionu sanırım cnm Bir ara izle sudan çıkmış balığa dönüceksinHahahah @pompy nin bi tanıdığı yazıyordur senaryosunu
Bir bakayım bir ara Merak etimYabancı versionu sanırım cnm Bir ara izle sudan çıkmış balığa dönüceksin
1.Bölümüne baksan yeter 2 sezondur izliyoruz ufacık bir şey anlayabilirsek bayram ediyoruzBir bakayım bir ara Merak etim
Eee niye izliyorsunuz o zaman1.Bölümüne baksan yeter 2 sezondur izliyoruz ufacık bir şey anlayabilirsek bayram ediyoruz
Hhaha Aaa işte Halkın Polisini niye izliyorsak ondan şeylikten @MasacRE- de bakıyor LegionEee niye izliyorsunuz o zaman
pompy görmesin amanHhaha Aaa işte Halkın Polisini niye izliyorsak ondan şeylikten @MasacRE- de bakıyor Legion