Kanal Yenisu
Pompy yapım sunar
Beyaz Düşler
6.Bölüm
Dikkat Düğün var
Gargamel serbest kalır
Kim serbest bıraktı bu Gargamel gibi birisini adam büyücü hemde kötü büyücü
Bundan şüphelenen Halk dayanışma meclisi Suzan Başkomiser Murat Nazlı Şenole suikast düzenliyeni ve şantaj yapanları yakalar
Murat ve Nazlı komiser
Selim ve Çiğdem Nazlı komiseri görünce keşke ben evlensem der bide Rusyada sevgili edinmek istiyor Çiğdemle nişanlı
Tam düğün olacak Çiğdem evet der
Selim evet der
Tam şahitler bizde şahidiz derler imzalanır
Selim bittin Selimin başka rus kızlara öpüştüğü televizyonda görünür Rusya maçı
Çiğdem seninle evlenende kabahat var
Selimin ilkokul arkadaşından mesaj gelir
Ne oldu lanet var üstünde papaz büyüsü yapmış
Ne yok artık
Melisa Peri ve ekibi işte böyle olur
Zeyno dans hadi Gox bravo size
Peri görüntüleyicisi varmış Avninin Teleskobunda
Selimle evlendiği gün Çiğdem önceden aldatıldığını öğreniyor ve çok sinirlenir ve yüzüğü Selime fırlatır.
Selim bir kız tarafından lanetlenmiş ilkokuldayken bir kızı aldatmış ona papaz büyüsü yapmış
7 sinden neysen 70 inde osundur.
6.Bölümün sonu
@Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı @gözlemci @mrt-06 @Dosi @emree-29 @papuleoo @ömer karataş @vadikızı @xemrexxx @MayısKralı @destere
Bu bölüm umut bölümü destereye umut verme bölümü benim bir dizime kızıp kaçtı @sokak sanati @mrt-06 @eskici @serhatt
Pompy yapım sunar
6.Bölüm
Dikkat Düğün var
Gargamel serbest kalır
Kim serbest bıraktı bu Gargamel gibi birisini adam büyücü hemde kötü büyücü
Bundan şüphelenen Halk dayanışma meclisi Suzan Başkomiser Murat Nazlı Şenole suikast düzenliyeni ve şantaj yapanları yakalar
Murat ve Nazlı komiser
Selim ve Çiğdem Nazlı komiseri görünce keşke ben evlensem der bide Rusyada sevgili edinmek istiyor Çiğdemle nişanlı
Tam düğün olacak Çiğdem evet der
Selim evet der
Tam şahitler bizde şahidiz derler imzalanır
Selim bittin Selimin başka rus kızlara öpüştüğü televizyonda görünür Rusya maçı
Çiğdem seninle evlenende kabahat var
Selimin ilkokul arkadaşından mesaj gelir
Ne oldu lanet var üstünde papaz büyüsü yapmış
Ne yok artık
Melisa Peri ve ekibi işte böyle olur
Zeyno dans hadi Gox bravo size
Peri görüntüleyicisi varmış Avninin Teleskobunda
Selimle evlendiği gün Çiğdem önceden aldatıldığını öğreniyor ve çok sinirlenir ve yüzüğü Selime fırlatır.
Selim bir kız tarafından lanetlenmiş ilkokuldayken bir kızı aldatmış ona papaz büyüsü yapmış
7 sinden neysen 70 inde osundur.
@Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı @gözlemci @mrt-06 @Dosi @emree-29 @papuleoo @ömer karataş @vadikızı @xemrexxx @MayısKralı @destere
Bu bölüm umut bölümü destereye umut verme bölümü benim bir dizime kızıp kaçtı @sokak sanati @mrt-06 @eskici @serhatt
Son düzenleme: