Bana 1 tane yetiyo sağol
Tabi canım onların hayal gücüne dayalı tüm senaryoları ama Türkiye de böyle değilPompy harcanıyor vlla yabancı ülkede doğsaydı böyle olmazdı![]()
Çığrından çıkarma işte
Bizim ülke rahatmı sihirli dizide konusunda bu ülkeye göre yazmak için perilerin sultanı olacak pahdişahı olacak periler heyeti başkanı olmayacak monarşi isterler perilerdeÇığrından çıkarma işte![]()
![]()
Aynen onu bende fark etmiştim tek başına karar veremiyorduBizim ülke rahatmı sihirli dizide konusunda bu ülkeye göre yazmak için perilerin sultanı olacak pahdişahı olacak periler heyeti başkanı olmayacak monarşi isterler perilerde
Sihirli annemde periliçenin üstünde senato vardı aynen Amerika gibi Periliçe tek başına ceza veremiyordu Periliçeyi Mahkeme yargılıyabilir @gözlemci kötü bir şey yapsa
Sihirli annemin monarşi sistemine geçmesini istemişler gamze özer kabul etmemiş yapımcıyada baskı gelince yayından kaldırmışlar @gözlemciAynen onu bende fark etmiştim tek başına karar veremiyorduİlginç ama yaa
![]()
Devam etse ne güzel olurdu ..Sihirli annemin monarşi sistemine geçmesini istemişler gamze özer kabul etmemiş yapımcıyada baskı gelince yayından kaldırmışlar @gözlemci
Legion diye bir dizi var sankı yabancı pompy yazıyormuş gibiTabi canım onların hayal gücüne dayalı tüm senaryoları ama Türkiye de böyle değil![]()
Yabancı versionu sanırım cnm
Bir bakayım bir araYabancı versionu sanırım cnmBir ara izle sudan çıkmış balığa dönüceksin
![]()
![]()
![]()
1.Bölümüne baksan yeter 2 sezondur izliyoruz ufacık bir şey anlayabilirsek bayram ediyoruzBir bakayım bir ara![]()
Merak etim
![]()
![]()
Eee niye izliyorsunuz o zaman1.Bölümüne baksan yeter 2 sezondur izliyoruz ufacık bir şey anlayabilirsek bayram ediyoruz![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa işte Halkın Polisini niye izliyorsak ondan şeyliktenEee niye izliyorsunuz o zaman![]()
![]()
pompy görmesin aman