haketmiş desemde inanma! ortalama 8.5 puandır hakkı
haketmiş desemde inanma! ortalama 8.5 puandır hakkı
Niye şaka gibi olsun ki. Daha düşer ama 9 civarında sabitlenir en kötü. Kaç tane devam eden dizi var ki Better Call Saul seviyesinde. True Detective bile 9.3 iken normaldir.
Şaşırdıgim nokta ilk iki bölümde bu puanları alması [emoji33]Niye şaka gibi olsun ki. Daha düşer ama 9 civarında sabitlenir en kötü. Kaç tane devam eden dizi var ki Better Call Saul seviyesinde. True Detective bile 9.3 iken normaldir.
Alırsa ilk bölümlerde alır zaten. Breaking Bad sevenlerin çok yüksek vereceği zaten baştan belliydi. Mesela ben de dizinin ilk bölümüne 8 verdim ama dizinin kendisine 9 verdim. Çünkü devamında en kötü 9'luk seviyeye çıkacağı kesin ve daha ikinci bölümden çıktı da.Şaşırdıgim nokta ilk iki bölümde bu puanları alması [emoji33]
başlangıcı çok iyi sona doğru ise iyiydi yalan yok ama bölümün ortalarında bayağı çile çektim diyebilirim1x4
Şu ana kadarki en iyi bölümü olabilir. İkinci bölümle kafa kafaya oynar en azından.
Bir bölümde iki kere birden ters köşe yaptırdı Saul reyis.
Bölümün başındaki sahne The Sting filmindeki ünlü sahnenin bir benzeri gibiydi ama aklımın ucundan bile geçmemişti sahneden öyle bir şey çıkacağı.
Yıllar geçse de Saul'un alışkanlıkları değişmemiş. Adam kurtarma hikayesinde Saul adamı kurtarıp reklam yapma peşinde diye düşündüm ama adamı tanıdığı ve adamın düşüşünü tezgahladığı aklımın ucundan bile geçmedi.
Saul'un abisinin sahneleri de ilginçti. Gerçekten çok enteresan bir hastalık...
Yer yer sıkıcılaştığı doğru ama başka dizilerde bulamayacağımız muhteşem sahneler bölümü kurtarmaya fazlasıyla yetti.
9/10
ben o chuck ın sorununu hala çözemedim ya neyse1x4
Yine dizi standartlarında bir bölümdü bence. Yer yer eğleceli yer yer durgun.
Kahraman Saul olayı iyiydi. İşçiyi kurtarma sahnesinde bir plan olduğunu düşünüyordum ama yine de şaşırttı Saul.
Saul'un abisi ilginç bir karakter ama onun olduğu sahneler hiç ilgimi çekmiyor.
Puanım: 8/10