1x10. Bölüm Sezon Finali
Güzel bir bölümdü bu sefer sıkılmadan izledim özellikle marcolu sahneler harikaydı tempo ağır olmaya ağırdı yine? o temponun değişmesi için zaten bölüm sonunda saul ün kim kazmasının teklifini kabul etmemesi gerekiyordu eğer kabul etse önümüzdeki sezonda çile çekecektik umarım önümüzdeki sezon kim kazması ile chuck kartı diziden çıkar diziye renkli karakterler gelir ?
yeni sezonda fırıldak avukat istiyoruz memur zihniyetli avukatın teee ben ...? )
ısrarlarınıza dayanamayıp sezon finalinide bitirdim şimdi Z. nation dizisine geçebilirim @sürgünüm @Harunnn60
ha gayret bize yetişeceksin kalmış şunun şurasında 8 bölüm )
Güzel bir bölümdü bu sefer sıkılmadan izledim özellikle marcolu sahneler harikaydı tempo ağır olmaya ağırdı yine? o temponun değişmesi için zaten bölüm sonunda saul ün kim kazmasının teklifini kabul etmemesi gerekiyordu eğer kabul etse önümüzdeki sezonda çile çekecektik umarım önümüzdeki sezon kim kazması ile chuck kartı diziden çıkar diziye renkli karakterler gelir ?
50 sentte keneddy nin sola bakan yüzü hikayesi harikaydı , marconun ölümü üzücü oldu, jim in kendisine son anda gelen teklifi reddetmesi mutluluk verici
yeni sezonda fırıldak avukat istiyoruz memur zihniyetli avukatın teee ben ...? )
ısrarlarınıza dayanamayıp sezon finalinide bitirdim şimdi Z. nation dizisine geçebilirim @sürgünüm @Harunnn60
Ben şuan 1x2 deyim. Güzel hoş dizi de bir Breaking Bad değil, spin off u olunca ister istemez Breaking Bad beklentisine giriyor insan. Ama önyargıya gerek yok daha iki bölüm izlemişim. Gerçi dizideki karakterlerden Saul, Mike ve Tuco'nun dizide kesin olarak ölmeyeceklerini bilmek heyecanı kesiyor. , Mesela 1x2 de
Tuco nun orda Saul u %100 öldürmeyeceğini hatta sakat bile bırakmayacağını bildiğim için gerilime giremedim
ha gayret bize yetişeceksin kalmış şunun şurasında 8 bölüm )