Damien Duff
Süper Favori Üye
Sihirli annemi neden fox almadıDaha neler açacağım bilinçaltım Türk dizileriyle dolu.![]()
Sihirli annemi neden fox almadıDaha neler açacağım bilinçaltım Türk dizileriyle dolu.![]()
Sihirli annemi neden fox almadı
Doğuş grubu Dinden kaynaklı kaldırdıÇok istedim çok iyi gidiyordu günlük dizi olarak... Star o zaman havalıydı günlük dizi istemedi daha sonra kaç tane transfer etti zavallı.Beni Affet, Deniz Yıldızı, Adını Sen Koy.
![]()
Daha önce de Selena'daki okulu mu ne açmıştı, konuyu görünce bu kesin @xBUGRAx in işidir dedim ve yanılmamışım
Daha önce de Selena'daki okulu mu ne açmıştı, konuyu görünce bu kesin @xBUGRAx in işidir dedim ve yanılmamışım![]()
Açınca etiketle, neymiş bakalımBir konu daha var aklımda bu sefer hitap eder size belki o dizi.![]()
Size hitap eden konuya girerse banlanır bence bunlar daha mantıklıAçınca etiketle, neymiş bakalım![]()
Doğru bulduysam böyle bir yer olmuş. 😱 @pompy @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @denizz19 @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 60354
Resimde var zaten adresi. Mecidiye köprü sokak ile Ortaköy degirmenci sokak bitişinde görünüyor. Ortaköyde![]()
Oha ya ne hale gelmiş![]()
Evet adrese göre burası çıkıyor. 😱 Çok kötü olmuş yeni hali.ss
İki fotoya bakınca 2000li yılların sıcaklığı ve 2010 ların soğukluğu çok güzel görünüyorYeni hali daha laik olmuş beğendim ben.![]()
Evet ya,ne güzel yıllardıİki fotoya bakınca 2000li yılların sıcaklığı ve 2010 ların soğukluğu çok güzel görünüyor![]()
![]()
![]()
2010 lar hiç samimiyet sıcaklık kalmadı diziler filmler şarkılar hepsi bozuldu ayollEvet ya,ne güzel yıllardı![]()
Yeni versiyonu Kasımpaşa Stadının orası2010 lar hiç samimiyet sıcaklık kalmadı diziler filmler şarkılar hepsi bozuldu ayoll![]()
Aaa gitsene cnmYeni versiyonu Kasımpaşa Stadının orası
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda Kasımpaşa store orası @Çiğdem-
Katılıyorum tatlım2010 lar hiç samimiyet sıcaklık kalmadı diziler filmler şarkılar hepsi bozuldu ayoll![]()
Fenerbahçe orda 8-0 yendi KasımpaşaAaa gitsene cnm![]()
Çocuklar Duymasına Nediyorsun @Çiğdem-2010 lar hiç samimiyet sıcaklık kalmadı diziler filmler şarkılar hepsi bozuldu ayoll![]()
Sen bize ne diyorsun pompy, kendine gelSize hitap eden konuya girerse banlanır bence bunlar daha mantıklı
kurtlar vadisi seyrediyormuydun ben ona bulaşmıştım ban cezası almıştım @xBUGRAx da bulaşmasınSen bize ne diyorsun pompy, kendine gel![]()