Keith Long
Favori Üye
Sihirli annemi neden fox almadıDaha neler açacağım bilinçaltım Türk dizileriyle dolu.
Sihirli annemi neden fox almadıDaha neler açacağım bilinçaltım Türk dizileriyle dolu.
Sihirli annemi neden fox almadı
Doğuş grubu Dinden kaynaklı kaldırdıÇok istedim çok iyi gidiyordu günlük dizi olarak... Star o zaman havalıydı günlük dizi istemedi daha sonra kaç tane transfer etti zavallı. Beni Affet, Deniz Yıldızı, Adını Sen Koy.
Daha önce de Selena'daki okulu mu ne açmıştı, konuyu görünce bu kesin @xBUGRAx in işidir dedim ve yanılmamışım
Daha önce de Selena'daki okulu mu ne açmıştı, konuyu görünce bu kesin @xBUGRAx in işidir dedim ve yanılmamışım
Açınca etiketle, neymiş bakalımBir konu daha var aklımda bu sefer hitap eder size belki o dizi.
Size hitap eden konuya girerse banlanır bence bunlar daha mantıklıAçınca etiketle, neymiş bakalım
Doğru bulduysam böyle bir yer olmuş. 😱 @pompy @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @denizz19 @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 60354
Resimde var zaten adresi. Mecidiye köprü sokak ile Ortaköy degirmenci sokak bitişinde görünüyor. Ortaköyde
Oha ya ne hale gelmiş
Evet adrese göre burası çıkıyor. 😱 Çok kötü olmuş yeni hali.ss
İki fotoya bakınca 2000li yılların sıcaklığı ve 2010 ların soğukluğu çok güzel görünüyorYeni hali daha laik olmuş beğendim ben.
Evet ya,ne güzel yıllardıİki fotoya bakınca 2000li yılların sıcaklığı ve 2010 ların soğukluğu çok güzel görünüyor
2010 lar hiç samimiyet sıcaklık kalmadı diziler filmler şarkılar hepsi bozuldu ayollEvet ya,ne güzel yıllardı
Yeni versiyonu Kasımpaşa Stadının orası2010 lar hiç samimiyet sıcaklık kalmadı diziler filmler şarkılar hepsi bozuldu ayoll
Aaa gitsene cnmYeni versiyonu Kasımpaşa Stadının orası
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda Kasımpaşa store orası @Çiğdem-
Katılıyorum tatlım2010 lar hiç samimiyet sıcaklık kalmadı diziler filmler şarkılar hepsi bozuldu ayoll
Fenerbahçe orda 8-0 yendi KasımpaşaAaa gitsene cnm
Çocuklar Duymasına Nediyorsun @Çiğdem-2010 lar hiç samimiyet sıcaklık kalmadı diziler filmler şarkılar hepsi bozuldu ayoll
Sen bize ne diyorsun pompy, kendine gelSize hitap eden konuya girerse banlanır bence bunlar daha mantıklı
kurtlar vadisi seyrediyormuydun ben ona bulaşmıştım ban cezası almıştım @xBUGRAx da bulaşmasınSen bize ne diyorsun pompy, kendine gel