Bir de berna yaşasa her şey daha güzel olacak...(12 haftadır aynı şeyi söylüyorum fark ettim🥰)Oha dediğin çok mantıklı.
Aynen valla teker teker bi tokatla yollayıverir öbür tarafa.
Bir de berna yaşasa her şey daha güzel olacak...(12 haftadır aynı şeyi söylüyorum fark ettim🥰)Oha dediğin çok mantıklı.
Aynen valla teker teker bi tokatla yollayıverir öbür tarafa.
Hacer'in telefonla konuştuğu kişiyi herkes Berna zannediyor, umarım da öyle olur.Bir de berna yaşasa her şey daha güzel olacak...(12 haftadır aynı şeyi söylüyorum fark ettim🥰)
Tanışmış mıdır acaba..😳Tokat atsın başka bir şey yapmasın.Tokat atmak cidden çok yakışıyor Ferda'ya.
Ama bir süre Ayşem-Perihan çatışması da izleyebiliriz, hatta Ayşem Ferda ile tanışmıştır belki önceden.
Ayneeen.Tokat atsın başka bir şey yapmasın.Tokat atmak cidden çok yakışıyor Ferda'ya.
Ama bir süre Ayşem-Perihan çatışması da izleyebiliriz, hatta Ayşem Ferda ile tanışmıştır belki önceden.
Ayşem'in akrep dövmesi yaptırması benim aklıma öyle şeyler getirdi.Tanışmış mıdır acaba..😳
Berna yaşıyorsa eğer sadece olayların kızışması için iyi olur bence.Bir de berna yaşasa her şey daha güzel olacak...(12 haftadır aynı şeyi söylüyorum fark ettim🥰)
Olursa harika olur.Ayneeen.
Bak olur mu olur valla. Bir de avukatlığını yapmayı kabul etti ya.
Ama hacer konuşurken "Berna hanımı o öldürdü "diyor. Berna ile konuşuyorsa Arasın onu ittiğini görünce şaşırmazdı..Hacer'in telefonla konuştuğu kişiyi herkes Berna zannediyor, umarım da öyle olur.
Bu 'Akrep'. Yasak Elma gibi her an bir şey olabilir.Ama hacer konuşurken "Berna hanımı o öldürdü "diyor. Berna ile konuşuyorsa Arasın onu ittiğini görünce şaşırmazdı..
O bence tanıştığından olmaz eğer öyle düşünüyorsan.Olursa harika olur.Akrep dövmesi yüzünden teoriler kuruyorum garip garip, ama hiç biri olmaz.
Aynen Berna yaşasında , mantık hatalarını boşverecem , söz.Bu 'Akrep'. Yasak Elma gibi her an bir şey olabilir.
Bilmiyorum, benim aklıma öyle geldi. Keşke öyle olsa.O bence tanıştığından olmaz eğer öyle düşünüyorsan.
1-2 bölüme olaylar tıkanır diyecektim tam önü çok açık gözüküyor valla.
Öyle olsa çok iyi olur.Bilmiyorum, benim aklıma öyle geldi. Keşke öyle olsa.
Olaylar tıkanmaz, senaristimiz bir yerleden araklar yine bir şeyler. (!)
Aras’ın cezaevindeki en büyük destekçisi Efe olacak. Efe’nin iyi niyetini ve temiz kalbini gören Aras, cezaevinde yaşadıkları sıkıntılara karşı Efe’yle omuz omuza mücadele edecek. @slhttnmtl @Alos @EmreCan @Angelica @Staran
Ekli dosyayı görüntüle 99706
Ekli dosyayı görüntüle 99707
Onun için kalan bölümleriyle hemen izle abla.Efeye seveceğim gibi duruyor
Onun için kalan bölümleriyle hemen izle abla.
Bir bölüm izleyince bıraksın gelmiyor.Birazdan devam edeceğim taktım Akrebe
Bir bölüm izleyince bıraksın gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?