Aynen. Onun yüzünden ne çekmiş Ferda'cım.Yaşattıklarını yaşamadan gitmez bir yere, o yüzden içim rahat.
Aynen. Onun yüzünden ne çekmiş Ferda'cım.Yaşattıklarını yaşamadan gitmez bir yere, o yüzden içim rahat.
Yaptıklarından sonra Ayşem de Merve de bir daha yüzünü görmek istemez o akrebin.Aynen. Onun yüzünden ne çekmiş Ferda'cım.
Aynen, olmaz olsun onun gibi anneanne.Yaptıklarından sonra Ayşem de Merve de bir daha yüzünü görmek istemez o akrebin.
Öyle anneanne kim istemez.Aynen, olmaz olsun onun gibi anneanne.
Torunları istemez valla, bak Duru nasıl kızdı.Öyle anneanne kim istemez.
Duru her şeye saf gibi inandığı için haksızlık yaptı anneannesine ama aklı başına gelir elbette.Torunları istemez valla, bak Duru nasıl kızdı.
Ferda'dan özür dilemediği sürece aklı balına gelmez. Anlamadan dinlemeden yotumluyor kendince.Duru her şeye saf gibi inandığı için haksızlık yaptı anneannesine ama aklı başına gelir elbette.
Ferda'nın özür dilemesi gerekirken Duru mu özür dileyecek? Yok artık. 😱Ferda'dan özür dilemediği sürece aklı balına gelmez. Anlamadan dinlemeden yotumluyor kendince.
Anam Ferda naptı bunlara da özür dileyecek. Duru çok kötü davrandı bir de üstüne üstlük evden kovdu, babasının ciftliği sanki. Halbukş Merve'yle de Perihan'ın Duru'yla yakınlık dereceleri aynı ama kendini bir şey zannetmek işte.Ferda'nın özür dilemesi gerekirken Duru mu özür dileyecek? Yok artık. 😱
Sinir bozucu attım daha da bir şey demiyorum.Anam Ferda naptı bunlara da özür dileyecek. Duru çok kötü davrandı bir de üstüne üstlük evden kovdu, babasının ciftliği sanki. Halbukş Merve'yle de Perihan'ın Duru'yla yakınlık dereceleri aynı ama kendini bir şey zannetmek işte.
Haa.Tanımıyorum oyuncuyu da
İnşallah senin seveceğin biri olur.Bu kim be?
Umarım saçma sapan bir karakter değildir.
Tamam tamam anladım.Sinir bozucu attım daha da bir şey demiyorum.
Bu arada kendi kendimle konuşuyor gibiyim.
------
Haa.Pis Yedili'de oynamıştı. Şimdi de Exxen'in bir dizisinde oynuyor.
Sanmam ama inşallah diyelim, belki severim.İnşallah senin seveceğin biri olur.
Tabi ki de Ayşem'in nisanlısı rolünde gelecek...Hatırlarsanız bir bölümde Ferda Ayşemin Nişan yüzüğünü görmüştü...
@Emre Ozansoy @slhttnmtl @Alos
Kaçıncı bölümde kaldın ki abla?Çok mantıklı bölümlere yetişmem lazım ya
Kaçıncı bölümde kaldın ki abla?
Çok geride kalmışsın abla ya.3.bölümde kaldım ya
Çok geride kalmışsın abla ya.İzle kesinlikle...
Bölümler o kadar iyi ki... İzlediğine değil, bugüne kadar izlemediğine pişman olursun valla.Mutlaka izleyeceğim ya
Bölümler o kadar iyi ki... İzlediğine değil, bugüne kadar izlemediğine pişman olursun valla.
Hatta Alev Alev'i bırakıp TV'den de takip edebilirsin.
Bölümler o kadar iyi ki... İzlediğine değil, bugüne kadar izlemediğine pişman olursun valla.
Hatta Alev Alev'i bırakıp TV'den de takip edebilirsin.
Zaten biter o 2-3 haftaya.Yok Alev Alevi bırakamam cnmdevam edeyimde bitireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?