sizin palavralarınıza karnım tok
He ördeği kabul ediyorsunÇamurlaşma, çatladın kıskançlıktan aramızdaki muhabbeti çekemiyorsun
https://twitter.com/x/status/1178726140900339712He ördeği kabul ediyorsun@Çiğdem
o sadece beni seviyor, sizi kimseler sevmiyor diye kıskanıyorsunuz
Ahahaha @MasacRE sen nasıl bi insansın ki bacım senle ilgili hep bi görsel paylaşiypr
Ördek al demek istedin galiba elin sürçtü
Ben ördek diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum, bu cadı benim mesajımla mı oynadı ne yaptıHhaha zaten öyle yazmış abicimSen yine yakın gözlüksüz bakmıssın
Bacım mod özelliğini kullanıp mwsajını değişmezBen ördek diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum, bu cadı benim mesajımla mı oynadı ne yaptı
Senin bacın çok değişti çookBacım mod özelliğini kullanıp mwsajını değişmez@Çiğdem
@Çiğdem artık susma lütfen bu iddialar cevap ver.Senin bacın çok değişti çookArtık yapar böyle şeyler şaşırmam
Ben ördek diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum, bu cadı benim mesajımla mı oynadı ne yaptı
Hiç uğraşma pörsümüş abinden başkası inanmaz sana
Ördeğim diye seviyormuş @serhatt ı @Forumdash abiciğimle hemen açığa çıkardık bu durumuÇağataydan sonra çıta baya düşmüş@MasacRE
Ne oldu kıskandınız mı beniÖrdeğim diye seviyormuş @serhatt ı @Forumdash abiciğimle hemen açığa çıkardık bu durumu
Masacre ve ördeği serhat
Senin kurbanlarına hep üzülüyordum ama kütük @MasacRE e üzülmüyorum ateşini bulmuş işte tam uyumlusunuzNe oldu kıskandınız mı beni
kız bu serhat senin abin faruğun eski karısı değil mi ne çabuk sattın başkasına 😱Senin kurbanlarına hep üzülüyordum ama kütük @MasacRE e üzülmüyorum ateşini bulmuş işte tam uyumlusunuz@Forumdash @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?