Vazgeç şu iftiralarından artıkHadi sende izle biliyorum izlemek istediğini O öldü diye diziyi bırakmıstın @MEnes @ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Vazgeç şu iftiralarından artıkHadi sende izle biliyorum izlemek istediğini O öldü diye diziyi bırakmıstın @MEnes @ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Kıskanma kendi zibidin gelemiyor diye @ForumdashVazgeç şu iftiralarından artık
bu diziye gelmesin zatenKıskanma kendi zibidin gelemiyor diye @Forumdash
Dizi tutturamıyor elbet oda gelmek isterbu diziye gelmesin zaten
Zemheri tutacakDizi tutturamıyor elbet oda gelmek ister
Kaçtasın
Bırakmışsın 43 neHiç sorma 43 te kaldım yaa uff
Bırakmışsın 43 ne
Şu yılbaşı arasında yetişmeye çalısAnacım evde işmi bitiyor laptobun başına oturayım yoksa bırakmadım valla
Şu yılbaşı arasında yetişmeye çalıs
Hadi sende izle biliyorum izlemek istediğini O öldü diye diziyi bırakmıstın @MEnes @ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Cidden mi @MasacRE
Serhat'ı ördek al biraz. Bak o artık inanmıyor şu cadının yalanlarına Sen hala aynı saflıktasınVazgeç şu iftiralarından artık
Ay ona hala inananların olması gülünçSerhat'ı örnek al biraz. Bak o artık inanmıyor şu cadının yalanlarına Sen hala aynı saflıktasın
Ördek al demek istedin galiba elin sürçtüSerhat'ı örnek al biraz. Bak o artık inanmıyor şu cadının yalanlarına Sen hala aynı saflıktasın
Ay ona hala inananların olması gülünç
Ördek al demek istedin galiba elin sürçtü
Hhaha zaten öyle yazmış abicim Sen yine yakın gözlüksüz bakmıssınSerhat'ı ördek al biraz. Bak o artık inanmıyor şu cadının yalanlarına Sen hala aynı saflıktasın
O bunak abinle çatlasanız da patlasanız da sizin palavralarınıza inanmıyoruzHhaha zaten öyle yazmış abicim Sen yine yakın gözlüksüz bakmıssın