Çok iyiOooo süper ayoll zaten bu sezonu kurtarabilecek hamle buydu @mrt-06 ablasını kırmamış yine kaç haftadır ona şikayette bulunuyordum @Turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 74149
Çok iyiOooo süper ayoll zaten bu sezonu kurtarabilecek hamle buydu @mrt-06 ablasını kırmamış yine kaç haftadır ona şikayette bulunuyordum @Turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Forumdash
Öldüğü tam belli değildi döndü sonunda@Çiğdem karakteri ölmemişmiydi Çiğdem
Yücelden sonra çok iyi geldiÇok iyi
3.sezonda ilk defa iyi karar almışlar yapımcılarYücelden sonra çok iyi geldi
Ben diziden çok soğumuştum senaryo yok gibi geliyordu bana artık napıyor bunlar diyorum3.sezonda ilk defa iyi karar almışlar yapımcılar
onlarda anlamış hata yaptıklarınıBen diziden çok soğumuştum senaryo yok gibi geliyordu bana artık napıyor bunlar diyorum
2 Hafta ara verilicekmiş inş Vartolu öğrenmeden verilmezonlarda anlamış hata yaptıklarını
Sorma ya izleyiciyi çok uğraştıracaklar2 Hafta ara verilicekmiş inş Vartolu öğrenmeden verilmez
Bu ne biçim poz tövbe tövbe halvet olur gibiOooo süper ayoll zaten bu sezonu kurtarabilecek hamle buydu @mrt-06 ablasını kırmamış yine kaç haftadır ona şikayette bulunuyordum @Turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Forumdash
Öldüğü tam belli değildi döndü sonunda
Hadi iyisin, bol bol kudurursun artıkOooo süper ayoll zaten bu sezonu kurtarabilecek hamle buydu @mrt-06 ablasını kırmamış yine kaç haftadır ona şikayette bulunuyordum @Turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Forumdash
Hadi sende izle biliyorum izlemek istediğini O öldü diye diziyi bırakmıstın @MEnes @ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @serhattHadi iyisin, bol bol kudurursun artık
Senaya verdi söz için sanırım Yamacı koruyorAaa iyiymiş bende öldü sanıyordum diziye yakıştırıyorum ben Berkayı ya
BayılıyorBu ne biçim poz tövbe tövbe halvet olur gibi
Cidden mi @MasacREHadi sende izle biliyorum izlemek istediğini O öldü diye diziyi bırakmıstın @MEnes @ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Senaya verdi söz için sanırım Yamacı koruyor
KaçtasınYaaa süper ay benim yetişmem lazım ya