Çok iyiOooo süper ayoll zaten bu sezonu kurtarabilecek hamle buydu @mrt-06 ablasını kırmamış yine kaç haftadır ona şikayette bulunuyordum@Turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 74149
Çok iyiOooo süper ayoll zaten bu sezonu kurtarabilecek hamle buydu @mrt-06 ablasını kırmamış yine kaç haftadır ona şikayette bulunuyordum@Turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Forumdash
3.sezonda ilk defa iyi karar almışlar yapımcılarYücelden sonra çok iyi geldi![]()
Ben diziden çok soğumuştum senaryo yok gibi geliyordu bana artık napıyor bunlar diyorum3.sezonda ilk defa iyi karar almışlar yapımcılar![]()
onlarda anlamış hata yaptıklarınıBen diziden çok soğumuştum senaryo yok gibi geliyordu bana artık napıyor bunlar diyorum![]()
2 Hafta ara verilicekmiş inş Vartolu öğrenmeden verilmezonlarda anlamış hata yaptıklarını![]()
Sorma ya izleyiciyi çok uğraştıracaklar2 Hafta ara verilicekmiş inş Vartolu öğrenmeden verilmez![]()
Bu ne biçim poz tövbe tövbe halvet olur gibiOooo süper ayoll zaten bu sezonu kurtarabilecek hamle buydu @mrt-06 ablasını kırmamış yine kaç haftadır ona şikayette bulunuyordum@Turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Forumdash
Öldüğü tam belli değildi döndü sonunda![]()
![]()
![]()
Hadi iyisin, bol bol kudurursun artıkOooo süper ayoll zaten bu sezonu kurtarabilecek hamle buydu @mrt-06 ablasını kırmamış yine kaç haftadır ona şikayette bulunuyordum@Turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Forumdash
Hadi sende izle biliyorum izlemek istediğiniHadi iyisin, bol bol kudurursun artık![]()
Senaya verdi söz için sanırım Yamacı koruyorAaa iyiymiş bende öldü sanıyordum diziye yakıştırıyorum ben Berkayı ya![]()
BayılıyorBu ne biçim poz tövbe tövbe halvet olur gibi![]()
Cidden miHadi sende izle biliyorum izlemek istediğini![]()
![]()
O öldü diye diziyi bırakmıstın
@MEnes @ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Senaya verdi söz için sanırım Yamacı koruyor![]()
KaçtasınYaaa süperay benim yetişmem lazım ya
![]()