sizin palavralarınıza karnım tok
He ördeği kabul ediyorsunÇamurlaşma, çatladın kıskançlıktan aramızdaki muhabbeti çekemiyorsun![]()
He ördeği kabul ediyorsun@Çiğdem
o sadece beni seviyor, sizi kimseler sevmiyor diye kıskanıyorsunuz
Ahahaha @MasacRE sen nasıl bi insansın ki bacım senle ilgili hep bi görsel paylaşiypr
Ördek al demek istedin galiba elin sürçtü![]()
Ben ördek diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum, bu cadı benim mesajımla mı oynadı ne yaptıHhaha zaten öyle yazmış abicimSen yine yakın gözlüksüz bakmıssın
![]()
![]()
![]()
Bacım mod özelliğini kullanıp mwsajını değişmezBen ördek diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum, bu cadı benim mesajımla mı oynadı ne yaptı![]()
Senin bacın çok değişti çookBacım mod özelliğini kullanıp mwsajını değişmez@Çiğdem
@Çiğdem artık susma lütfen bu iddialar cevap ver.Senin bacın çok değişti çookArtık yapar böyle şeyler şaşırmam
![]()
Ben ördek diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum, bu cadı benim mesajımla mı oynadı ne yaptı![]()
Hiç uğraşma pörsümüş abinden başkası inanmaz sana![]()
Ördeğim diye seviyormuş @serhatt ı @Forumdash abiciğimle hemen açığa çıkardık bu durumuÇağataydan sonra çıta baya düşmüş@MasacRE
Ne oldu kıskandınız mı beniÖrdeğim diye seviyormuş @serhatt ı @Forumdash abiciğimle hemen açığa çıkardık bu durumu![]()
![]()
Masacre ve ördeği serhat![]()
![]()
![]()
Senin kurbanlarına hep üzülüyordum ama kütük @MasacRE e üzülmüyorum ateşini bulmuş işte tam uyumlusunuzNe oldu kıskandınız mı beni![]()
kız bu serhat senin abin faruğun eski karısı değil mi ne çabuk sattın başkasına 😱Senin kurbanlarına hep üzülüyordum ama kütük @MasacRE e üzülmüyorum ateşini bulmuş işte tam uyumlusunuz![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx