Berk Hakman İntikam Dizisinde!

Açıyla bir alakası yok. Kıvanç Tatlıtuğ 1.90'a yakın. Mert Fırat 1.80'den aşağı olamaz. :)

Takıldığınız şeye bakın ya.Kimse boya bakmayacak.Oyunculuğa bakacak bence.Berk Hakman çok iyi bir oyuncudur.Ayrıca Mazi Kalbimde Yaradır'da Sedef Avcı gibi biriyle(Sedef'in boyu 1.79)neredeyse aynı boyda.Beren ile de boy sorunu olmaz.

Örnek:
166678_128465513886929_212613_n.jpg

kıvanç 1.87 falan kenandan 3-4 cm kısa ezelde yan yana gelmişlerdi

- - - Ekleme - - -

dssds.jpg

- - - Ekleme - - -

fft2mm1292657.jpg

bu ne la çakma kıvanç galiba burdaki :kiki:

Her yerde 170 yazıyor ama Yılmaz ERdoğan 1.75 mantıksızlık var
İnternetteki çoğu haber yalan,hiçbirine inanmamanı öneririm. Mert Fırat 1.80'den aşağı olamaz. Kıvanç'ta Best Model. 1.87 - 1.88'den aşağı olamaz. :)

Berk Hakman'ın boyu kısa. Bende çok severim Berk Hakman'ı ama Beren Saat ile partner olamazlar. Beren topukluyla 1.75 bile olabiliyor. Berk Hakman'da 1.72 ise eğer iyi bir uyum olamaz. :)

- - - Ekleme - - -

fft2mm1292657.jpg

bu ne la çakma kıvanç galiba burdaki :kiki:
Kenan kaldırımın üstünde olabilir. Bu kadar fark olamaz tabii. :)

İnternetteki çoğu haber yalan,hiçbirine inanmamanı öneririm. Mert Fırat 1.80'den aşağı olamaz. Kıvanç'ta Best Model. 1.87 - 1.88'den aşağı olamaz. :)

Berk Hakman'ın boyu kısa. Bende çok severim Berk Hakman'ı ama Beren Saat ile partner olamazlar. Beren topukluyla 1.75 bile olabiliyor. Berk Hakman'da 1.72 ise eğer iyi bir uyum olamaz. :)

- - - Ekleme - - -

Berk Hakman kısa değil.1.72 hiç değil.#65'teki yorumuma bakabilirsin istersen :)

- - - Ekleme - - -

Berk Hakman 1.72 değil 1.78

Gördüm o yorumunu ama Sedef Avcı'da çok topuk kullanan birisi. Topukluyla beraber o boya sahip olabilir o ancak ama Sedef Avcı zaten uzun birisi. :)

Evet işte.Topuksuz boyu 1.79 biriyle boyları eşit nerdeyse Berk Hakman'ın.Onun için Beren'le de sorun olmaz diye düşünüyorum. :)

Ben Berk'i Muhteşem Yüzyıl'a Şehzade Beyazıt olarak Bekliyordum...

Olsun Bu rolde iyi...Berk'e yarayacak bir rol...Beren'lede yakışırlar...

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy