Kıvanç 1.83 neredeyse aynı gözüküyorlar.
172 den fazla olamaz bence .Her yerde 170 yazıyorsa demek ki doğrudur.
Kıvanç 1.83 neredeyse aynı gözüküyorlar.
172 den fazla olamaz bence .Her yerde 170 yazıyorsa demek ki doğrudur.
Kıvanç 1.83 neredeyse aynı gözüküyorlar.![]()
Ne alaka ya.
Sol taraftakiler demek ki fotoda uzun gözüküyor açıdan açıya değişir .
Alakası var fotolardan açıya göre değişir .Ne alaka ya.Ayrıca Mert Fırat da Berk Hakman da kısa değil.
![]()
Açıyla bir alakası yok. Kıvanç Tatlıtuğ 1.90'a yakın. Mert Fırat 1.80'den aşağı olamaz.![]()
1.90'a yakın dedim. Bak bu resimde açı felan da yok.
Kıvanç 1.90 mı? abartma
1.90'a yakın dedim. Bak bu resimde açı felan da yok.
![]()
İnternetteki çoğu haber yalan,hiçbirine inanmamanı öneririm. Mert Fırat 1.80'den aşağı olamaz. Kıvanç'ta Best Model. 1.87 - 1.88'den aşağı olamaz.
Her yerde 170 yazıyor ama Yılmaz ERdoğan 1.75 mantıksızlık var
Kenan kaldırımın üstünde olabilir. Bu kadar fark olamaz tabii.
![]()
bu ne la çakma kıvanç galiba burdaki![]()
İnternetteki çoğu haber yalan,hiçbirine inanmamanı öneririm. Mert Fırat 1.80'den aşağı olamaz. Kıvanç'ta Best Model. 1.87 - 1.88'den aşağı olamaz.
Berk Hakman'ın boyu kısa. Bende çok severim Berk Hakman'ı ama Beren Saat ile partner olamazlar. Beren topukluyla 1.75 bile olabiliyor. Berk Hakman'da 1.72 ise eğer iyi bir uyum olamaz.
- - - Ekleme - - -
Kenan kaldırımın üstünde olabilir. Bu kadar fark olamaz tabii.![]()
Berk Hakman'ın boyu kısa. Bende çok severim Berk Hakman'ı ama Beren Saat ile partner olamazlar. Beren topukluyla 1.75 bile olabiliyor. Berk Hakman'da 1.72 ise eğer iyi bir uyum olamaz.
- - - Ekleme - - -
Kenan kaldırımın üstünde olabilir. Bu kadar fark olamaz tabii.![]()
Gördüm o yorumunu ama Sedef Avcı'da çok topuk kullanan birisi. Topukluyla beraber o boya sahip olabilir o ancak ama Sedef Avcı zaten uzun birisi.Berk Hakman kısa değil.1.72 hiç değil.#65'teki yorumuma bakabilirsin istersen![]()
Gördüm o yorumunu ama Sedef Avcı'da çok topuk kullanan birisi. Topukluyla beraber o boya sahip olabilir o ancak ama Sedef Avcı zaten uzun birisi.![]()
Hayır ya o kadar olamaz bence. O da 1.72'dir bence topuksuz.Evet işte.Topuksuz boyu 1.79 biriyle boyları eşit nerdeyse Berk Hakman'ın.Onun için Beren'le de sorun olmaz diye düşünüyorum.![]()
Hayır ya o kadar olamaz bence. O da 1.72'dir bence topuksuz.![]()
Hmm sen öyle diyorsan öyledir o zaman Özgür. 😉Büyük bir hayranı olarak söyleyebilirim.Tüm sitelerde(resmi facebook sayfası da dahil) boyu 1.79 diye geçiyor![]()
Hmm sen öyle diyorsan öyledir o zaman Özgür. 😉