Berk Hakman İntikam Dizisinde!

Bırak şu kadını yaa:bağır:Revenge aksiyonla bezeli bir dizi. Salya sümüklü dizinin yönetmenini seçmişler :bağır:
D Productions'a mail mi atsan @RevaN belki seni kaale alırlar. :GDG: Şu diziyi artık adam gibi biri yönetsin ya. Özellikle şu balta sahnesindeki Revenge ve İntikam'daki mekanlara bir baksanıza. Bizimkine uyduruk iki üç naylon asmışlar. Revenge'daki ise çok profosyönel. :5:

Ben Berkin Aiden'ı güzel canlandıracağını düşünüyorum.Boy çokta büyük bir sorun değil kanımca :)

Bence fena durmuyorlar.İzleyince göreceğiz artık
:)

Berk Hakman başarılı bulduğum oyunculardandır ama boyunun kısa olması çok dezavantaj bence. Özellikle dizide Beren Saat topukluyla beraber nerden bakarsak bakalım 1.70 veya 1.75 oluyor. Beren Saat ile olan sahnelerde takoz kullanır herhalde Berk Hakman. :5:

Berk Hakmanın boyu 1.78 kısa değil.

51vreq.jpg

1.85 lik Beyazın yanında ufak kalmıyorsa Beren asıl ufak kalır :D 1.65 'lik(1.71 dediklerine bakma) Kenan Doğulun yanında kıyaslarsak :D

Son düzenleme:

Berk Hakman'ın magazin programında boyunun 1.72 olduğu söylenmişti. 1.78'se bilemem ama 1.78'de pek uzun sayılmaz açıkçası. :)

Beren Saat 1.65'e yakın. Topuklu ayakkabılar genelde 8 veya 10 cm arasında değişebiliyor topuğu. Platform varsa 12 cm'i bile rahatça bulabilir takas. Bir bak derim istersen. :)

Mert Fırat 1.80 boyunda ve Beren Saat topukluyla beraber neredeyse aynı boydalar. :)

DSC_1608.JPG

Mert Fıratın boyu 1.70 1.80 nereden çıktı :D:D:F
Ünlülerin boyları kaç santim? Tüm ünlülerin gerçek boyu | NevarNeyoksa

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy