zenci berenin kardeşi olmaz diyenelrdenim
Ne espirisi yahuZenci TR'de ne mi arar diyenlerdensin
![]()
zenci berenin kardeşi olmaz diyenelrdenim
Ne espirisi yahuZenci TR'de ne mi arar diyenlerdensin
![]()
Öz kardeşi değildi yazenci berenin kardeşi olmaz diyenelrdenim![]()
D Productions'a mail mi atsan @RevaN belki seni kaale alırlar. :GDG: Şu diziyi artık adam gibi biri yönetsin ya. Özellikle şu balta sahnesindeki Revenge ve İntikam'daki mekanlara bir baksanıza. Bizimkine uyduruk iki üç naylon asmışlar. Revenge'daki ise çok profosyönel. :5:
Bırak şu kadını yaaRevenge aksiyonla bezeli bir dizi. Salya sümüklü dizinin yönetmenini seçmişler
![]()
Berk Hakman başarılı bulduğum oyunculardandır ama boyunun kısa olması çok dezavantaj bence. Özellikle dizide Beren Saat topukluyla beraber nerden bakarsak bakalım 1.70 veya 1.75 oluyor. Beren Saat ile olan sahnelerde takoz kullanır herhalde Berk Hakman. :5:
Berk Reyize laf yok.
Berk Hakmanın boyu 1.78 kısa değil.
![]()
1.85 lik Beyazın yanında ufak kalmıyorsa Beren asıl ufak kalır1.65 'lik Kenan Doğulun yanında kıyaslarsak
![]()
Berk Hakman'ın magazin programında boyunun 1.72 olduğu söylenmişti. 1.78'se bilemem ama 1.78'de pek uzun sayılmaz açıkçası.
Beren Saat 1.65'e yakın. Topuklu ayakkabılar genelde 8 veya 10 cm arasında değişebiliyor topuğu. Platform varsa 12 cm'i bile rahatça bulabilir takas. Bir bak derim istersen.
Mert Fırat 1.80 boyunda ve Beren Saat topukluyla beraber neredeyse aynı boydalar.
![]()
Mert Fıratın boyu 1.70 1.80 nereden çıktı
Ünlülerin boyları kaç santim? Tüm ünlülerin gerçek boyu | NevarNeyoksa
İnternette resmi olmadan boy rakamlarına ben pek bakmıyorum Alper. Mert Fırat 1.80 boyundan aşağı olamaz.![]()
Yeni sezon ne zaman başlıyor ?
Google mı?![]()
Vikipedi haberi o. Google dersek yanlış olur. Vikipedideki her şeye de doğru olarak bakamayız. Ama 1.80 veya 1.81 yakın boylar olduğundan yüksek bir ihtimal doğrudur.mert fırat yaz sağda neler çıkacak bak bakalım.![]()
İnternette resmi olmadan boy rakamlarına ben pek bakmıyorum Alper. Mert Fırat 1.80 boyundan aşağı olamaz.
![]()