Orası öyle zaten TV'yi bırakalı bayağı oldu ama 11 yıl etmedi.olmuş bayağı işte
Beren Saat bu, Meryem gibi bir yeteneksizlik ve başarısızlık abidesi ile nasıl bir tutarsın.@Forumdash @xemrexxx @Yakamoz-Asi
Beren de Meryem de benim bebeklerimAsıl yeteneksiz sensin
Savaş sebebi bu @xemrexxx
Sultan kadar parlak olmayanlar yakana yapışsın emi. .ss
Sen zararlı çıkarsın.
------
Kaybettiğim savaş yok onu söyliyim de.Herkes ona göre zırhını kuşansın.
Baktım da Beren'in son tutan dizisinin üzerinden 11 yıl geçmişYani pek başarılı olduğunu da söyleyemeyiz
Kaldıramadı rolü beroşGain'de Mirgün Cabas'ın programında söyledi bunları. Programı izledim de 2 saat boyunca ağlamaklı ve entrikalı işlerde ve sansürün olduğu bir alanda oynamak istemediğini özgür içeriklerle yoluna devam edeceğini söyledi. Bence doğru karar.
Ayrıca Kösem'den ayrılığından da bahsetmiş. Çok yorulduğunu ve Timur Savcı'ya ayrılmak istediğini söyleyince Timur da anlayışla karşılamış.@xemrexxx senin Timur'dan kaçan kaçana.
------
Ne 11 yılı en son Kösem'de oynadı ya TV'de.
Ekranda görmek çok isterim ama aklı olan ekrana iş yapmaz.Gain'de Mirgün Cabas'ın programında söyledi bunları. Programı izledim de 2 saat boyunca ağlamaklı ve entrikalı işlerde ve sansürün olduğu bir alanda oynamak istemediğini özgür içeriklerle yoluna devam edeceğini söyledi. Bence doğru karar.
Ayrıca Kösem'den ayrılığından da bahsetmiş. Çok yorulduğunu ve Timur Savcı'ya ayrılmak istediğini söyleyince Timur da anlayışla karşılamış.@xemrexxx senin Timur'dan kaçan kaçana.
------
Ne 11 yılı en son Kösem'de oynadı ya TV'de.
Kaybedilen bir şey olmayacak o zamansa
Diziside yok tabi
Hayırdır sen bu saatte uğramazdın?Diziside yok tabi
Evdeyim çünküHayırdır sen bu saatte uğramazdın?
Tatil bittikten sonra, işe mi okula mı?Geberiyorumdur
yeni yıl tatili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?