Fatmagül'de tecavüze uğradı. Aşkı Memnu da yine bir erkekle haşır neşirdi Başka da dikkat çekici işi olmadı zaten İntikam fiyasko oldu
Yahu 11 yıldır tv ye iş yapmıyor ki Beren sanki yapmışta tutmamış gibi yorum yapmayın
Fatmagül'de tecavüze uğradı. Aşkı Memnu da yine bir erkekle haşır neşirdi Başka da dikkat çekici işi olmadı zaten İntikam fiyasko oldu
Boğazında kalsın inş. Pis moruk. .ssLimonu da sade sevmem ama yazın sıcağinda limonata güzel gider
Tuba'nın fiyaskolarına daha yakışır bir rakam olmuş.+ 1903
Kimler kimler yokum dedikten sonra döndü Meryem Uzerli gibi bomba bir dönüş yaparsa şaşırmam
Öyle olsa 50 kere dönerdi ekranlara, kaç sene oldu.Paranın tadını aldı bir kere. Kaçamaz. yeni yıl diye haber olmaya çalışmış bence. Onu da kendi canlandırdığı Bihteri överek (!!)
Atiye mi güzeldi? Atiye??? Hani şu kafasına dal düşen?Televizyonda zaten üst düzey yıldızların sayısı giderek azalıyor. Şu an televizyonun işlevi sektöre yeni isimler kazandırmak, gittikçe de daha belirgin bir hale gelecektir bu durum.
Beren Saat de umarım yine Atiye gibi güzel bir rol yakalayabilir de izleriz.
Kıskançlıklarından çamur atıyorlar abla.Yahu 11 yıldır tv ye iş yapmıyor ki Beren sanki yapmışta tutmamış gibi yorum yapmayın
Kıskançlıklarından çamur atıyorlar abla.
Ozan'ın beğendiği iş kesin kötüdürAtiye mi güzeldi? Atiye??? Hani şu kafasına dal düşen?
Hadlerini bildirmek gerek.Bencede kaale almayalım boşver
Sen var ya senKıskançlıklarından çamur atıyorlar abla.
Ne ben var ya ben?Sen var ya sen
Yani dediklerini bilmesemNe ben var ya ben?
Wp’ye gel daha fazla uzatmadan.Yani dediklerini bilmesem
Ne 11 yılı en son Kösem'de oynadı ya TV'de.Yahu 11 yıldır tv ye iş yapmıyor ki Beren sanki yapmışta tutmamış gibi yorum yapmayın
Gain'de Mirgün Cabas'ın programında söyledi bunları. Programı izledim de 2 saat boyunca ağlamaklı ve entrikalı işlerde ve sansürün olduğu bir alanda oynamak istemediğini özgür içeriklerle yoluna devam edeceğini söyledi. Bence doğru karar.
Ayrıca Kösem'den ayrılığından da bahsetmiş. Çok yorulduğunu ve Timur Savcı'ya ayrılmak istediğini söyleyince Timur da anlayışla karşılamış. @xemrexxx senin Timur'dan kaçan kaçana.
------
Ne 11 yılı en son Kösem'de oynadı ya TV'de.