Beren Saat'ten Şok Açıklamalar! Artık TV Dizilerinde Rol Almayacak!

Aklı, mantığı ve ekonomik açıdan özgürlüğü olan bütün oyuncuların tercih edeceği/etmesi gerektiği yolu seçmiş. Bence de doğru karar. Beren Saat de Türkiye’deki en vizyon sahibi oyunculardan zaten, şaşırtmadı bu yüzden. :A

Haftalık 2-2.5 saatten, sezonda 30 bölümlük dizilerin kaliteli olma şansı veya kaliteli olsalar bile bu kalitenin sürdürülebilir olmasının ihtimali yok. Şu an televizyona dizi yapan oyuncuların da tamamı bunun farkındadır ve bundan hoşnut değildir zaten, birçoğu da ellerinde olsa Beren Saat’in aldığı kararı alır. Hoş sektördekiler şu an bu kararı alamıyor olsalar bile uzun vadede televizyonun, dijitale karşı yenileceği aşikar zaten…

Son olarak programı izlemenizi öneririm, oldukça keyifliydi Mirgün Cabas-Beren Saat sohbeti. :A

Beren Saat bu, Meryem gibi bir yeteneksizlik ve başarısızlık abidesi ile nasıl bir tutarsın. :A @Forumdash @xemrexxx @Yakamoz-Asi

Beren de Meryem de benim bebeklerim :A Asıl yeteneksiz sensin:A

Savaş sebebi bu @xemrexxx
Sultan kadar parlak olmayanlar yakana yapışsın emi. .ss

Sen zararlı çıkarsın. :A
------

Kaybettiğim savaş yok onu söyliyim de. :A Herkes ona göre zırhını kuşansın. :A

Ben üzüldüm valla Tv de de izlemek isterdim Bereni ya:(
------

:A @bazinga korumalı forumu :F

Baktım da Beren'in son tutan dizisinin üzerinden 11 yıl geçmiş :D Yani pek başarılı olduğunu da söyleyemeyiz :A
FIMhGBnXoAYs7R9.jpeg

------

Gain'de Mirgün Cabas'ın programında söyledi bunları. Programı izledim de 2 saat boyunca ağlamaklı ve entrikalı işlerde ve sansürün olduğu bir alanda oynamak istemediğini özgür içeriklerle yoluna devam edeceğini söyledi. Bence doğru karar. :Z

Ayrıca Kösem'den ayrılığından da bahsetmiş. Çok yorulduğunu ve Timur Savcı'ya ayrılmak istediğini söyleyince Timur da anlayışla karşılamış. :A @xemrexxx senin Timur'dan kaçan kaçana. :A
------

Ne 11 yılı en son Kösem'de oynadı ya TV'de. :A
Kaldıramadı rolü beroş :A

Gain'de Mirgün Cabas'ın programında söyledi bunları. Programı izledim de 2 saat boyunca ağlamaklı ve entrikalı işlerde ve sansürün olduğu bir alanda oynamak istemediğini özgür içeriklerle yoluna devam edeceğini söyledi. Bence doğru karar. :Z

Ayrıca Kösem'den ayrılığından da bahsetmiş. Çok yorulduğunu ve Timur Savcı'ya ayrılmak istediğini söyleyince Timur da anlayışla karşılamış. :A @xemrexxx senin Timur'dan kaçan kaçana. :A
------

Ne 11 yılı en son Kösem'de oynadı ya TV'de. :A
Ekranda görmek çok isterim ama aklı olan ekrana iş yapmaz. :A Timoş Meryem'i yurt dışına kaçırdı, Beren'i Tv'den kaçırdı böylesi yapımcı düşman başına. :A @xemrexxx

Beren iyi oyuncu ama Kösem dizisinde çok sırıtmıştı. Keşke hiç kabul etmeseymiş Kösem'de oynamayı. Dijitalden devam edecek olması da gayet mantıklı bir karar.

• Beğendim
Reactions: serhatt
Türk televizyonu giderek eriyor. bence güzelde oluyor aptal kutusu dedikleri şeyin yerini dijitalde özgürlük alıyor doğru seçim. keşke çağatayda geri dönmeseydi

• Beğendim
Reactions: serhatt