- Reaksiyon puanı
- 67,516
- Puanı
- 1,060
Yokum dediyse yoktur.Demek ki yeni sezonda ekranlarda göreceğiz
Yokum dediyse yoktur.Demek ki yeni sezonda ekranlarda göreceğiz
Ecünnü olmadığı için savunuyor olabilir miyim bir düşün ve bir bak ecünnüye benzer tarafı var mı? @xemrexxx @Forumdash
Tuba mı? Evet.Ecün Miss Turkey olsa birinci kesin.
@Yakamoz-Asi hala Tuba ile Beren kıyası yapıyormusun
Tuba dedin mi arkadaşımı tanımam.
Kimler kimler yokum dedikten sonra döndü Meryem Uzerli gibi bomba bir dönüş yaparsa şaşırmamYokum dediyse yoktur.
Tuba mı? Evet.
Beren Saat bu, Meryem gibi bir yeteneksizlik ve başarısızlık abidesi ile nasıl bir tutarsın. @Forumdash @xemrexxx @Yakamoz-AsiKimler kimler yokum dedikten sonra döndü Meryem Uzerli gibi bomba bir dönüş yaparsa şaşırmam
Beren de Meryem de benim bebeklerim Asıl yeteneksiz sensinBeren Saat bu, Meryem gibi bir yeteneksizlik ve başarısızlık abidesi ile nasıl bir tutarsın. @Forumdash @xemrexxx @Yakamoz-Asi
Beren Saat bu, Meryem gibi bir yeteneksizlik ve başarısızlık abidesi ile nasıl bir tutarsın. @Forumdash @xemrexxx @Yakamoz-Asi
Sen zararlı çıkarsın.Seni Yoksaymanın vakti gelmiş..
Kaybettiğim savaş yok onu söyliyim de. Herkes ona göre zırhını kuşansın.Savaş sebebi bu @xemrexxx
Sultan kadar parlak olmayanlar yakana yapışsın emi. .ss
Sen zararlı çıkarsın.
------
Kaybettiğim savaş yok onu söyliyim de. Herkes ona göre zırhını kuşansın.
Yalı'nın o sıcak yaz gecelerinde tek bebeğim sensin diyordun. @xemrexxx @Dosi @Yakamoz-AsiBeren de Meryem de benim bebeklerim Asıl yeteneksiz sensin
Limonu da sade sevmem ama yazın sıcağinda limonata güzel gider
Baktım da Beren'in son tutan dizisinin üzerinden 11 yıl geçmiş Yani pek başarılı olduğunu da söyleyemeyizBeren Saat bu, Meryem gibi bir yeteneksizlik ve başarısızlık abidesi ile nasıl bir tutarsın. @Forumdash @xemrexxx @Yakamoz-Asi
YAPAMAZSIN!Bu dakika itibariyle seni yoksayıyorum.
İntikam tuttu, Kösem'de tuttu sadece beklentiyi karşılamadı. Beren çıkınca patladı iyice.Baktım da Beren'in son tutan dizisinin üzerinden 11 yıl geçmiş Yani pek başarılı olduğunu da söyleyemeyiz
Fatmagül'de tecavüze uğradı. Aşkı Memnu da yine bir erkekle haşır neşirdi Başka da dikkat çekici işi olmadı zaten İntikam fiyasko olduNasıl hep aynı roller, her dizisinde farkı bir role büründü usturuplu salla biraz.
Baktım da Beren'in son tutan dizisinin üzerinden 11 yıl geçmiş Yani pek başarılı olduğunu da söyleyemeyiz
İlk sezonuyla fırtınalar estirdi nereye fiyasko oldu. İkinci sezonunda aldığı oranlarla şuan ki dönemde olsa 3. sezon onayı bile alırdı, sallamaya devam ediyorsun.Fatmagül'de tecavüze uğradı. Aşkı Memnu da yine bir erkekle haşır neşirdi Başka da dikkat çekici işi olmadı zaten İntikam fiyasko oldu