Beren Saat'ten Şok Açıklamalar! Artık TV Dizilerinde Rol Almayacak!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,516
Puanı
1,060
1413445.jpg

Beren Saat'ten şok açıklamalar!

Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, İntikam ve son olarak Atiye dizisinde rol alan Beren Saat katıldığı bir programda internet platformlarındaki özgürlüğe alıştığını ve artık televizyon kanallarındaki sınırları olan dizilerde oynamaktansa dijital platform projelerinde yer almayı tercih ettiğini söyledi.

Açıklamaları gündem olan güzel oyuncu Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bihter Ziyagil karakterinden kurtulmak için de çok çaba harcadığını sözlerine ekledi.

• Üzücü
Reactions: Angelica
Son dizi o muydu?
Ben Aşka Sürgün, Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizilerinde izlemiştim TV dizileri olarak. En son Atiye.
Evet son olarak Kösem lanetinde oynadı. :( Aşka Sürgün ile başlayıp yıllarca ara vermeden oynadı. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and serhatt
Nurgül Sultanımın muhteşem kösem performansı karşısında ezildi büzüldü dizileri bıraktı sonunda :A
Kim bilir nasıl leş bir sette çalıştırdılarsa kadını soğuttular TV'den. :A Beren'den sonra dibe çöktü zaten en son AB'de 80. sıralardaydı. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xemrexxx
Vah vah çok üzüldüm yaaa canım benim. :A

Tabi ortalıkta parlak bırakmadı @serhatt sende kendine partner bulamadım yada @denizz19 'un yazdığı gibi teklif bile gelmiyor. :F

Ama bence Bihterciler sonunda delirtti seni sende bıktın. :A

Vah vah çok üzüldüm yaaa canım benim. :A

Tabi ortalıkta parlak bırakmadı @serhatt sende kendine partner bulamadım yada @denizz19 'un yazdığı gibi teklif bile gelmiyor. :F

Ama bence Bihterciler sonunda delirtti seni sende bıktın. :A
En parlağı Behlül'dü ve zirvesini Aşk-ı Memnu ile yaşadı. :A Teklif gitmemesi mümkün değil mantıklı geliyor mu sana? :A

Öyle bir efsane oldu ki dizi ve karakter üzerinden atamaması normal, hala tekrarları yayınlanıyor unutulmasına izin verilmiyor kadın ne yapsın. :A

Beni taşıyabilecek parlak daha anasından doğmadı. :A

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
En parlağı Behlül'dü ve zirvesini Aşk-ı Memnu ile yaşadı. :A Teklif gitmemesi mümkün değil mantıklı geliyor mu sana? :A

Öyle bir efsane oldu ki dizi ve karakter üzerinden atamaması normal, hala tekrarları yayınlanıyor unutulmasına izin verilmiyor kadın ne yapsın. :A

Hayır sen ne ara bir ecünüyü savunur oldun. :A

• İlginç
Reactions: serhatt
Televizyonda zaten üst düzey yıldızların sayısı giderek azalıyor. Şu an televizyonun işlevi sektöre yeni isimler kazandırmak, gittikçe de daha belirgin bir hale gelecektir bu durum.

Beren Saat de umarım yine Atiye gibi güzel bir rol yakalayabilir de izleriz. :Z

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: cookies and Aserat