Beyazsoy aga yavas gir böyle konulara adamlarin kalbine inecek bi daha kine agir ol lütfen
bir de doğru konu açsa intikam dizisinden 1 gol yedi hala aynı tas aynı hamam
Beyazsoy aga yavas gir böyle konulara adamlarin kalbine inecek bi daha kine agir ol lütfen
hepsinin fotosu var zaten netteo foto da bihterle behlülün korulukta yiyiştiği böümden 74 ya 76 .olablir
Hah işte bunu soruyorum bende...hepsinin fotosu var zaten netteo foto da bihterle behlülün korulukta yiyiştiği böümden 74 ya 76 .olablir
hacı bugün tv 2 de tekrarı vardı ordan alınma nihal gelinlik giyiydi bölüm yarın tv2 izle anlarsın
- - - Ekleme - - -
bak nasıl biliyor))) ama o ilk resim son resimin bölümünü tam bilmiyorum
yok intikam dizisinin orjinalini lzemden açtığı jher konuda gol yiyecekBeyazsoy dogru konu acmistir merak etme sen 2 inci golü yemez artik
Hah işte bunu soruyorum bende...
ne golü ya ozanla ugraşmak istemedim. arkadaşın okadar kanı cekete yayınlmışsa gömlegine bir iki damla damlamaz mı sadece ceketemi gelir kan)))))))))
intikam tanııtm fotosu son 2si ilk aşk ı memnu fotosunu biliyorum 2.sinde bereninn yüzü var sadece neredne bileyim en azında kıyafeti olsaydı hafızam iyidir kesişn hatırlardımsnn imalatınsa fotolar o yüzün olduğu bölümden kıyafetini de koy da tahmişn edeyinm
- - - Ekleme - - -
yok intikam dizisinin orjinalini lzemden açtığı jher konuda gol yiyecek
- - - Ekleme - - -
ben bulrum dur
vurulan kendsisi olsa dediğin olurdu ama kendisi değil ki
- - - Ekleme - - -
74.bölümmüş doğru hatırlamışım
hacı son resimler şntşkan fragmandan değil bide hafızan iyi olacak ilk bölümden alınma forumdasın dediği resmi ile ilgili dedim tv nin son bölümde alınma yarın bakarsınız kıyafetle hatırlayacaklar için
- - - Ekleme - - -
kim vurulsa vurulsun sadece cekete yayılmaz gömlegede bir iki damla yayılır en azında
kumaşla alakası yok ceketten yayılmaz zaten gömlegede denk gelir kankumaşın özelliğidr istediği yere yauılır
neyse konuya o bölümün videosunu ekledim sen hala resim ekle
kumaşla alakası yok ceketten yayılmaz zaten gömlegede denk gelir kan
vaslal kulaklık -kıyafet aynı belki o sahne son shnedir 74 debu arada 74 değil yanlış hatırlamışsın)))) bu resim 75. bölümün baiından alınma baksana jenerik resmi dönüyor. ayrıca orda da bir hata var dizide korudayken makyajsızdır beren 75. bölümde birden full makyaj yapmıştır)))))))))
belki ölüyü taşırken cekete geldi sadecde gömlekle temas etmemiştir :5:
Türk halkı İntikam sayesinde yatık sekize benzeyen şeyin sonsuzluk işareti olduğunu öğrendi. Bir de dizilerin faydası yok derler
Türk halkı İntikam sayesinde yatık sekize benzeyen şeyin sonsuzluk işareti olduğunu öğrendi. Bir de dizilerin faydası yok derler
74 de aynı kıyafet var ama resim evin içinde yani 75. bölümden alınma .. bilmemn lazımdı sabah akşam beren demesen bu hatayı kabul ederdimvaslal kulaklık -kıyafet aynı belki o sahne son shnedir 74 de
75.bölüme kahvaltıya gçmişlerdir o kadarını bilmiyorum ama görsel oalrak 74.bölümden o poz
ölüyü taşısa ceketin tek tarafına kan dagılmazki kanın dagılması vurulma gibi dagıtılmış. bariz kan damlatmışlar cekete
bwen beren fanı değilim destere sdor sonuçta aynı kıyafet sahnler birbirinin devamı74 de aynı kıyafet var ama resim evin içinde yani 75. bölümden alınma .. bilmemn lazımdı sabah akşam beren demesen bu hatayı kabul ederdim))))))))))))
bwen beren fanı değilim destere sdor sonuçta aynı kıyafet sahnler birbirinin devamı74 de aynı kıyafet var ama resim evin içinde yani 75. bölümden alınma .. bilmemn lazımdı sabah akşam beren demesen bu hatayı kabul ederdim))))))))))))
neyse bakarız da daha büyük hatalar yapmışlarneyse ilerleyen bölümlerde izleyip karar vericez nasıltaşımış nasıl taşımamış ya da ötekiş vurulurken üstüne mi kan sıçrmış elini mi temizlemeye çalışırken tek tarafa bulaşmış
- - - Ekleme - - -
bwen beren fanı değilim destere sdor sonuçta aynı kıyafet sahnler birbirinin devamı
- - - Ekleme - - -
bwen beren fanı değilim destere sdor sonuçta aynı kıyafet sahnler birbirinin devamı
neyse bakarız da daha büyük hatalar yapmışlarneyse ilerleyen bölümlerde izleyip karar vericez nasıltaşımış nasıl taşımamış ya da ötekiş vurulurken üstüne mi kan sıçrmış elini mi temizlemeye çalışırken tek tarafa bulaşmış
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
emre bu ne laHiç gülesim yoktu
- - - Ekleme - - -
emre bu ne laHiç gülesim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?