Beren Saat'teki Büyük Değişim FF Özel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neyse ilerleyen bölümlerde izleyip karar vericez nasıltaşımış nasıl taşımamış ya da ötekiş vurulurken üstüne mi kan sıçrmış elini mi temizlemeye çalışırken tek tarafa bulaşmış :D

- - - Ekleme - - -

bwen beren fanı değilim destere sdor sonuçta aynı kıyafet sahnler birbirinin devamı :D

- - - Ekleme - - -

bwen beren fanı değilim destere sdor sonuçta aynı kıyafet sahnler birbirinin devamı :D

bana neyi sorsun berene bakmaktan ceket meket görecek halim yoktu :)))

Evet sivilceleri var ama bence bu çok normal. Yeni bir iş yapacak, onun stresi var. Yeni bir ilişkisi var.
Ama sivilceler güzelliğini eksiltmemiş.

neyse berencılerın bu durumu hazetmeleri zor bir anda hazmetmelerini kimse beklemiyordu :)))))

Son düzenleme:
hazım sorunu mu baktı ki konusuna yorum yok intikam kas-ırgası sarmış her yeri bunu hortlattı :D

ben sen mıyım emre :))) ben fazla konu acmıyorum konumu hortlatma derdim yok

tabi baktın ki herkes farklı konularda nasıl düşürücen diziyi nasıl çekicen milleti gerçek dışı konuya sivlce çıkmış beren çirkin beren zaten heykeldi neyse daha da yazmam konuya halk cevabı verdi beren en iyi giriş iyaptı seneye ha şimdi vadiyle karşılaştırırsı nsana kolay gelsin :)

Beren Saat'in bu değişiminde Kenan Doğulu'nun etkisi büyük. :)

Beren Saat'in bu değişiminde Kenan Doğulu'nun etkisi büyük. :)
nasıl yani :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

tabi baktın ki herkes farklı konularda nasıl düşürücen diziyi nasıl çekicen milleti gerçek dışı konuya sivlce çıkmış beren çirkin beren zaten heykeldi neyse daha da yazmam konuya halk cevabı verdi beren en iyi giriş iyaptı seneye ha şimdi vadiyle karşılaştırırsı nsana kolay gelsin :)
halk neye cevap verdi boş bir saate kurtlar %60 fark attı sanırım türkiyedeki halkı sadece ab den ibaret oldugunu sanmıyorsunuz :))))