Beren Saat'teki Büyük Değişim FF Özel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Beren saat'in yüzğndeki değişim bir çok seyirciyi şaşırtı özelikle Beren Saat'in yüzündeki kırışılıklar ve sivilceler Eski beren'den eser kalmamış dertti. işte size eski ve yeni berenden örnekler

Aşkı Memnu'daki Beren Saat
hmh4w.jpg

hmgcg.jpg

İntikam'daki Beren Saat:

hmgdn.jpg
hmgf5.jpg

Son düzenleme:
Daha da güzellesmis sanki. Ben begendim :)

Begenmeyen kisiler, kendi suratlariyla ilgili kompleskleri olan kisiler oldugu icin hepsinin yorumu onemsiz ve gereksiz.
beren guzelligine guzellik katiyor.

aşk ı memnu da güzleliğini ve zenginliğini ön plana çıkaracak şekldeydi kkarakteri burada zekası önplanda :D
ayrıca ff özel yazısı saçmalığın daniskası olmuşl twitterda bu konudan bahseden yüzlerce insan varken ff de garip bulunmamıştır kesinlkikle :D

tarafsız bi şekilde bakın yahuu gözünüzü kapayı sonra bakın :))))

@beyazsoy arada 4 sene var..Aşk-ı Memnudan almişssin...Ne biliyorsun geçici birşey?

tarafsız bi şekilde bakın yahuu gözünüzü kapayı sonra bakın :))))

karalamak için konu açmışsın 10 dakikadır karaladığın resimlere bakmaktan gözüme kara sular indi :))

hala izliyorum mükemmel çıkmış :))

hep böyle beren resimleri koy işte beyazsoy takdir ettim :))

aşk ı memnu da güzleliğini ve zenginliğini ön plana çıkaracak şekldeydi kkarakteri burada zekası önplanda :D
ayrıca ff özel yazısı saçmalığın daniskası olmuşl twitterda bu konudan bahseden yüzlerce insan varken ff de garip bulunmamıştır kesinlkikle :D
twittırdan önce dah fragman zamanında bahsettim ayrıca resimler orjinal başlka yerde bu haber yok

- - - Ekleme - - -

@beyazsoy arada 4 sene var..Aşk-ı Memnudan almişssin...Ne biliyorsun geçici birşey?
ne dört sene yahu 2 sene sayılır aşkı memnun son sezonundan aldım başlşardan almadım öyllesine bir resim sivilceler krırışıklılar önemli değil ama vurgulanan şey çirkinleşmesi

o kırmızı resimli foto yüzlerce konuda vardır :d nasıl orjinal eminim aşk ı memnu dakiş foto da bir yerlerde vardır :d

ne dört sene yahu 2 sene sayılır aşkı memnun son sezonundan aldım başlşardan almadım öyllesine bir resim sivilceler krırışıklılar önemli değil ama vurgulanan şey çirkinleşmesi

Her yara insanı cirkin yapmaz...Bazı yara vardir insani çirkin yapar bazı yara vardir insana karizma kadar...Bu guzellikle böylesi yara Beren'e hiçbirşey yapmaz anca güzelliğine karizma katar😉

Her yara insanı cirkin yapmaz...Bazı yara vardir insani çirkin yapar bazı yara vardir insana karizma kadar...Bu guzellikle böylesi yara Beren'e hiçbirşey yapmaz anca güzelliğine karizma katar😉

ilk resimde berenin gözlerine ba su gibi içine dal bir daha çıkma :))

dünya böyle güzellikleride görüyor yerinde duramaması normal ben olsam bende dönerim :)))

o kırmızı resimli foto yüzlerce konuda vardır :d nasıl orjinal eminim aşk ı memnu dakiş foto da bir yerlerde vardır :d

hepsini ben yüklededim aynısını bulamazsın

bu da berenin aşkı memnudaki daha güzel bir hali

hmh4w.jpg

- - - Ekleme - - -

beyler 2 yıld beren efsanesi sönmüş işte durum açık bunu kabulenin hayran oldugunuz kadın yok gitti geçmiş olsun :))) bir intikamdaki agıza bakın birde aşkı memnundaki haline hatırla sevgilideki hallerini koyam depresyona girersiniz diye eklemiyorum :)))

Bölüm sayısını yazsan hacı...Aradan geçen sure 4 mü 2 mi göreydik:)

hepsini ben yüklededim aynısını bulamazsın

bu da berenin aşkı memnudaki daha güzel bir hali

hmh4w.jpg

- - - Ekleme - - -

beyler 2 yıld beren efsanesi sönmüş işte durum açık bunu kabulenin hayran oldugunuz kadın yok gitti geçmiş olsun :))) bir intikamdaki agıza bakın birde aşkı memnundaki haline hatırla sevgilideki hallerini koyam depresyona girersiniz diye eklemiyorum :)))
beren daha az makyaj yapmış ayrıvca oyunculuğa değil de güzelliğe hayran olsam tuba büyüküstün ya da azraakın a hayran olurdum :D

Sudan sebepler, aski memnun bazi bolumlerinde solgun, sivilceliydi. Bazi bolumlerinde kaymak gibi bi surattti :)
ve suanda kaymagi gec , balli kaymak olmus :d :)

Bölüm sayısını yazsan hacı...Aradan geçen sure 4 mü 2 mi göreydik:)
hacı ben berenci deilim :)) ne bileyim ama behlülle nihalin evlilik hazırlıgı yaptı zamandan alınma

- - - Ekleme - - -

beren daha az makyaj yapmış ayrıvca oyunculuğa değil de güzelliğe hayran olsam tuba büyüküstün ya da azraakın a hayran olurdum :D
hacı o zaman sorun yok berenin "müthiş" bol ödüllü oyunculugu izle :))))