Beren Saat'teki Büyük Değişim FF Özel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hacı bugün tv 2 de tekrarı vardı ordan alınma nihal gelinlik giyiydi bölüm yarın tv2 izle anlarsın

- - - Ekleme - - -

hepsinin fotosu var zaten nette :d o foto da bihterle behlülün korulukta yiyiştiği böümden 74 ya 76 .olablir :d

bak nasıl biliyor :)))) ama o ilk resim son resimin bölümünü tam bilmiyorum

hacı bugün tv 2 de tekrarı vardı ordan alınma nihal gelinlik giyiydi bölüm yarın tv2 izle anlarsın

- - - Ekleme - - -

bak nasıl biliyor :)))) ama o ilk resim son resimin bölümünü tam bilmiyorum

intikam tanııtm fotosu son 2si ilk aşk ı memnu fotosunu biliyorum 2.sinde bereninn yüzü var sadece neredne bileyim en azında kıyafeti olsaydı hafızam iyidir kesişn hatırlardım:D snn imalatınsa fotolar o yüzün olduğu bölümden kıyafetini de koy da tahmişn edeyinm

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy dogru konu acmistir merak etme sen 2 inci golü yemez artik :)
yok intikam dizisinin orjinalini lzemden açtığı jher konuda gol yiyecek :d

- - - Ekleme - - -

Hah işte bunu soruyorum bende...

ben bulrum dur :d

bir de doğru konu açsa intikam dizisinden 1 gol yedi hala aynı tas aynı hamam :D

ne golü ya ozanla ugraşmak istemedim. arkadaşın okadar kanı cekete yayınlmışsa gömlegine bir iki damla damlamaz mı sadece ceketemi gelir kan :))))))))))

ne golü ya ozanla ugraşmak istemedim. arkadaşın okadar kanı cekete yayınlmışsa gömlegine bir iki damla damlamaz mı sadece ceketemi gelir kan :))))))))))

vurulan kendsisi olsa dediğin olurdu ama kendisi değil ki :D

- - - Ekleme - - -

74.bölümmüş doğru hatırlamışım :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
intikam tanııtm fotosu son 2si ilk aşk ı memnu fotosunu biliyorum 2.sinde bereninn yüzü var sadece neredne bileyim en azında kıyafeti olsaydı hafızam iyidir kesişn hatırlardım:D snn imalatınsa fotolar o yüzün olduğu bölümden kıyafetini de koy da tahmişn edeyinm

- - - Ekleme - - -

yok intikam dizisinin orjinalini lzemden açtığı jher konuda gol yiyecek :d

- - - Ekleme - - -

ben bulrum dur :d

hacı son resimler intikan fragmandan değil bide hafızan iyi olacak ilk bölümden alınma ,,forumdasın dediği resmi ile ilgili dedim tv nin son bölümde alınma yarın bakarsınız kıyafetle hatırlayacaklar için

hmhxh.jpg

- - - Ekleme - - -

vurulan kendsisi olsa dediğin olurdu ama kendisi değil ki :D

- - - Ekleme - - -

74.bölümmüş doğru hatırlamışım :d

kim vurulsa vurulsun sadece cekete yayılmaz gömlegede bir iki damla yayılır en azında

Moderatörün son düzenlenenleri:
hacı son resimler şntşkan fragmandan değil bide hafızan iyi olacak ilk bölümden alınma forumdasın dediği resmi ile ilgili dedim tv nin son bölümde alınma yarın bakarsınız kıyafetle hatırlayacaklar için

hmhxh.jpg

- - - Ekleme - - -

kim vurulsa vurulsun sadece cekete yayılmaz gömlegede bir iki damla yayılır en azında

kumaşın özelliğidr istediği yere yauılır :d
neyse konuya o bölümün videosunu ekledim sen hala resim ekle :d

bu arada 74 değil yanlış hatırlamışsın :))))) bu resim 75. bölümün baiından alınma baksana jenerik resmi dönüyor. ayrıca orda da bir hata var dizide korudayken makyajsızdır beren 75. bölümde birden full makyaj yapmıştır :))))))))))

bu arada 74 değil yanlış hatırlamışsın :))))) bu resim 75. bölümün baiından alınma baksana jenerik resmi dönüyor. ayrıca orda da bir hata var dizide korudayken makyajsızdır beren 75. bölümde birden full makyaj yapmıştır :))))))))))
vaslal kulaklık -kıyafet aynı belki o sahne son shnedir 74 de
75.bölüme kahvaltıya gçmişlerdir o kadarını bilmiyorum ama görsel oalrak 74.bölümden o poz :D

Türk halkı İntikam sayesinde yatık sekize benzeyen şeyin sonsuzluk işareti olduğunu öğrendi. Bir de dizilerin faydası yok derler

emre bu ne la :F:F:F Hiç gülesim yoktu:F:F

- - - Ekleme - - -

Türk halkı İntikam sayesinde yatık sekize benzeyen şeyin sonsuzluk işareti olduğunu öğrendi. Bir de dizilerin faydası yok derler

emre bu ne la :F:F:F Hiç gülesim yoktu:F:F

vaslal kulaklık -kıyafet aynı belki o sahne son shnedir 74 de
75.bölüme kahvaltıya gçmişlerdir o kadarını bilmiyorum ama görsel oalrak 74.bölümden o poz :D
74 de aynı kıyafet var ama resim evin içinde yani 75. bölümden alınma .. bilmemn lazımdı sabah akşam beren demesen bu hatayı kabul ederdim :)))))))))))))

ölüyü taşısa ceketin tek tarafına kan dagılmazki kanın dagılması vurulma gibi dagıtılmış. bariz kan damlatmışlar cekete

neyse ilerleyen bölümlerde izleyip karar vericez nasıltaşımış nasıl taşımamış ya da ötekiş vurulurken üstüne mi kan sıçrmış elini mi temizlemeye çalışırken tek tarafa bulaşmış :D

- - - Ekleme - - -

74 de aynı kıyafet var ama resim evin içinde yani 75. bölümden alınma .. bilmemn lazımdı sabah akşam beren demesen bu hatayı kabul ederdim :)))))))))))))
bwen beren fanı değilim destere sdor sonuçta aynı kıyafet sahnler birbirinin devamı :D

- - - Ekleme - - -

bwen beren fanı değilim destere sdor sonuçta aynı kıyafet sahnler birbirinin devamı :D

neyse ilerleyen bölümlerde izleyip karar vericez nasıltaşımış nasıl taşımamış ya da ötekiş vurulurken üstüne mi kan sıçrmış elini mi temizlemeye çalışırken tek tarafa bulaşmış :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

neyse bakarız da daha büyük hatalar yapmışlar

İntikam'daki çekim hatası pes dedirtti
Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi İntikam'da karakterlerin eski hayatlarından kesitlerin ekrana geldiği bir sahnede polislerin üzerindeki üniformanın günümüzdeki polislerle aynı olması dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Dizide yaklaşık 20 yıl kadar geriye gidilen sahnede polislerin kıyafetleriyle günümüzün polislerinin kıyafetlerinin aynı olması dizide "devamlılık" hatası olduğunu gözler önüne serdi.

http://m.gazeteciler.com/details.aspx?url=%22http%253a%252f%252fwww.gazeteciler.com%252fmobi_content.php%253ftype%253dn%2526id%253d60881%22

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

neyse bakarız da daha büyük hatalar yapmışlar

İntikam'daki çekim hatası pes dedirtti
Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi İntikam'da karakterlerin eski hayatlarından kesitlerin ekrana geldiği bir sahnede polislerin üzerindeki üniformanın günümüzdeki polislerle aynı olması dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Dizide yaklaşık 20 yıl kadar geriye gidilen sahnede polislerin kıyafetleriyle günümüzün polislerinin kıyafetlerinin aynı olması dizide "devamlılık" hatası olduğunu gözler önüne serdi.

Haber Detay