Beren Saat Ekranlara Geri Dönüyor!

hande soral diyor hande erçel değil :F hande erçel @sokak sanati nınki hande soral @mrt-06 ninki :F

neyse görüyon mu ergen dizisi aldı yürüdü senin medcozurdan hala ses yok:F

Handeler karıştı galiba. :A

Ohaaa soral mı kaldı piyasa da :F Aklım erçele gitti doğal haliyle. Erçel için diyorum @mrt-06
Telif yemişsin @xemrexxx :F ama youtubeda acıyor(b)

youtubeden izle nolicek sanki xhamstera yönlendiriyor.ss

ıyyy zaten 20 saniyelik yer için telif şettirmiş fox pis fox.ss
Serkan için izleniyor galiba dizi:F Özgeye sönük kalmiş:F Serkanun başarılı olacağı yayaya şarkısına seçilmesinden belliydi:A Handem hep iyileri seçer(sırf konuya bir hande daha sokmak için şarkıya yöneldim:A)
Tabii ki Soral'dan bahsediyorum ben de diyorum Forumdash ne diyor. :A İkimiz de birbirimizi baştan beri yanlış anlıyormuşuz. :A
Tamam o zaman Soralsa olur. Uzun zamandır yoktu kız ortalıkta. Pis bi haberle gündem olmuştu. Yapalım şöyle güzel bir dizi:A

sence kaç reyting alırlar :F bu arada arkadakiler kim çıkaramadım :F @faruk @Forumdash :F @çiğdem- @gizem ak @denizz19 @Aserat @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52216
Bergüzar muhteşem olmuş. Halitten şüpheliyim. Öbür adamı sevmem zaten :F figuranlar ilgi alanıma girmiyor ama şu oğlanın fotolarını sen @çiğdem-'in gözüne sokar durursun artık:F

Serkan için izleniyor galiba dizi:F Özgeye sönük kalmiş:F Serkanun başarılı olacağı yayaya şarkısına seçilmesinden belliydi:A Handem hep iyileri seçer(sırf konuya bir hande daha sokmak için şarkıya yöneldim:A)

Tamam o zaman Soralsa olur. Uzun zamandır yoktu kız ortalıkta. Pis bi haberle gündem olmuştu. Yapalım şöyle güzel bir dizi:A

Bergüzar muhteşem olmuş. Halitten şüpheliyim. Öbür adamı sevmem zaten :F figuranlar ilgi alanıma girmiyor ama şu oğlanın fotolarını sen @çiğdem-'in gözüne sokar durursun artık:F
@Çiğdem- in gözü çıkar bu diziye bakarsa:F

Aslında uzun zamandır değil geçen sezon Fox'un bir dizisinde oynadı ama 3 bölüm sürdü galiba ben de işte diyorum ki Hande'yi ikimiz kurtarırız. :A Hem güzel kız hemde rol kabiliyeti var.

Aslında uzun zamandır değil geçen sezon Fox'un bir dizisinde oynadı ama 3 bölüm sürdü galiba ben de işte diyorum ki Hande'yi ikimiz kurtarırız. :A Hem güzel kız hemde rol kabiliyeti var.
tövbe bismillah bu kurtarma @vadikızı ve @Çiğdem- in mehmet akif alakurtu kurtarma planı gibi 😱 çok pis kokular geliyor burnuma:A

tövbe bismillah bu kurtarma @vadikızı ve @Çiğdem- in mehmet akif alakurtu kurtarma planı gibi 😱 çok pis kokular geliyor burnuma:A
Mehmet Alakurta çok yazık oldu ama adam kendini gerçekten fatih sanıyormuş çaycıya kılıçla saldırmış hahaha üzüleyimmi güleyimmi hala bilemiyorum :F :F :F

Yeni dizisinin olmasına çok sevindim :Z Hasret kısa sürüyor bu sefer :bhr:

Bence kesinlikle Kanal D'de yer alacak. Hatta Eylem ve Sema'nın yeni projelerinden birinde oynayacak diye düşünüyorum.

Bu alana bir cevap yazın...