Beren'i bende seviyorum ve beğeniyorum. 2017 de Aslı ile yine yari finalde eşleşmislerdi ve oyumu Beren'e vermiştimÇok zor.İkisi de çok sevdiğim ve güzel bulduğum isimler.
Ama ben BEREN diyorum yine de
Beren-Hazal finali iyi olur bence deBeren'i bende seviyorum ve beğeniyorum. 2017 de Aslı ile yine yari finalde eşleşmislerdi ve oyumu Beren'e vermiştim
Beren şampiyon oldu ve ozamanda oylamıştim. Bu sene yeni isimler olsun istedim oyüzde Aslı'ya verdim oyumu. Tek tesellim finalde yine Beren-Serenay olmayacağı. En azından farkli bir tablo olacak @MasacRE (yani Hazal- Beren finali olacaktır umarım)
umarım harikamı kaparsın ozamanBeren-Hazal finali iyi olur bence de
O zaman beni beni Bihter'ini yine şampiyon yapacağız, bunu siz istedinizBeren'i bende seviyorum ve beğeniyorum. 2017 de Aslı ile yine yari finalde eşleşmislerdi ve oyumu Beren'e vermiştim
Beren şampiyon oldu ve ozamanda oylamıştim. Bu sene yeni isimler olsun istedim oyüzde Aslı'ya verdim oyumu. Tek tesellim finalde yine Beren-Serenay olmayacağı. En azından farkli bir tablo olacak @MasacRE (yani Hazal- Beren finali olacaktır umarım)
Farketmez, Serenay-Beren finalinin tekrarı olmamasi iyi ama Aslı Beren'i baya zorladi. Hazal kazanabilirO zaman beni beni Bihter'ini yine şampiyon yapacağız, bunu siz istediniz
Çekişmeli geçebilir ama Beren kazanır benceFarketmez, Serenay-Beren finalinin tekrarı olmamasi iyi ama Aslı Beren'i baya zorladi. Hazal kazanabilir
KısmetÇekişmeli geçebilir ama Beren kazanır bence
Kanım dondu ııııyyyyy.@MEnes bugünki yürüyüşümden bir kare
intikam oyun yüzünden yarışmanın gidişatinı etkiledin! Çok sevdiğin fotoyu al!
Ekli dosyayı görüntüle 68109
@MasacRE @Sherlock
Beter ol ????? sinirliyimKanım dondu ııııyyyyy.
@Maskeli Fedai etiketlemeseydin keşke
E başka kim kaldı ki, oylamazsa da zaten gidiyor@Maskeli Fedai etiketlemeseydin keşke
ah ah menesle özgür son dakika değişiklikleri yapmasaydi tablo başkaydıgelde sinirlenme!
turkuazz da oylamadi ama o diğer tarafa atacak galiba. Unutur umarım
herkes gelip oylayabilir. Sonuçta eski tüm üyelere kapı açıkE başka kim kaldı ki, oylamazsa da zaten gidiyor
Onlar ilgilenmiyorlar zaten. 1 saat kalmış bitmesine artık risk almak lazımherkes gelip oylayabilir. Sonuçta eski tüm üyelere kapı açık
@takas @Danger UA! @Polat Şaşmaz @Gizmen @tolgab çok kiş var ama etikete cevap vermiyorlar
risk nasil alinıyorki?Onlar ilgilenmiyorlar zaten. 1 saat kalmış bitmesine artık risk almak lazım
Maskeli'yi etiketlemeseydin demişsin ya, belki de bize yarar oylaması onu diyorum o riske girilirrisk nasil alinıyorki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?