Yorum yapmana bir şey demiyorum zaten, ama biraz daha sağlıklı yorumlar yapabilirsin. Ben AB reytinglerine iyi veya harika falan da demedim. 3 reyting pek iyi sayılmaz, ama Total reytinglerine göre bir nebze daha iyi. Ben yeteri kadar tarafsız olduğumu düşünüyorum, ama sen düşünmüyorsan bilemem.@aserat54 Ben yorumumu yaptım ve bunu yaparım da kimse engel olamaz.Onaylamadigim bir yazıya aaa çok güzel olmuş demem.Sen Ab reytinglerin gayet iyi demişsin ki 3 reyting kötü bir reyting ve 1 aldığı da olmuş. Madem yazacaktım bir yazı tarafsız yazsaydin...
Ayrıca birtaraflarınızla okumayın diyemezsin sen bize.
Zaten daha sonraki akıbetinin ne olacağını söyledim.Belli oldu yerine v kazanan geldi
Yayından kalktı iste elindeki bir bolumu belki başka gün yayınlanır en fazlaZaten daha sonraki akıbetinin ne olacağını söyledim.
Yayından kaldırıldığını sanmıyorum. En olası ihtimal yazın yayınlanması.Yayından kalktı iste elindeki bir bolumu belki başka gün yayınlanır en fazla
Pek sanmıyorum yazın en fazla daha iyi bir kadroyla yeniden baslarYayından kaldırıldığını sanmıyorum. En olası ihtimal yazın yayınlanması.
5. haftanın taklitleri seçildi bile. Muhtemelen programdakilerin bile haberi yok. Kadro pek matah olmayabilir, ama ben değiştireceklerini sanmıyorum.Pek sanmıyorum yazın en fazla daha iyi bir kadroyla yeniden baslar
Bence yazın devam etmeli, bakalım akıbeti ne olacak?aserat54 güzel analiz olmuş programın bitmesini
istemem akşam izledim ve çok keyif aldım
devam etsin akşam izlerken eğlendim benBence yazın devam etmeli, bakalım akıbeti ne olacak?
Bitmez diye düşünüyorum, ama biterse de çok çok kötü olur.devam etsin akşam izlerken eğlendim ben
çok sevdiğim bir program
aynen kötü olur bencedeBitmez diye düşünüyorum, ama biterse de çok çok kötü olur.
Pek umutsuz konuşmayalım, yazın devam ettirilme olasılığı da var. Ama gerçekten yayından kaldırılmışsa Star'dan ciddi anlamda nefret ederim. 23.30'da yayınlanmasına rağmen 20. sıralarda yer alan Eyvah Düşüyorum'dan sonra bu da giderse "yuh" derim.Yarışma da pek ünlü kimseler yoktu böyle olacağı belliydi.
Olan Seyfi Dursunoğlu'na oldu adam hasta haliyle programı kabul etmişti..
Öyle ama.. Nükhet Duru Arif Erdim de nedir ?Pek umutsuz konuşmayalım, yazın devam ettirilme olasılığı da var. Ama gerçekten yayından kaldırılmışsa Star'dan ciddi anlamda nefret ederim. 23.30'da yayınlanmasına rağmen 20. sıralarda yer alan Eyvah Düşüyorum'dan sonra bu da giderse "yuh" derim.
Arif değil, Ümit. Ayrıca dizi sezonunda bence yarışmacılar gayet iyiydi.Öyle ama.. Nükhet Duru Arif Erdim de nedir ?
Ne güzel geçen yıl Demet Akbağ vardı komikti..
Yarışmacıları da hiç ünlü değil bence neymiş Divittır fenomeniymiş 🙄