Benzemez Kimse Sana'nın Akıbeti Belirsiz!

Programın tutmayacağı baştan belliydi bence. Aldığı max 3 reytingin de kanalı memnun etmesi imkansız. Umarım yayından kaldırılmaz tabii, yazın yayınlanmalı bence de.

1 i ben dedim gecen hafta totalde 1.91 almisti da :)
İnsan görmek istediğini görürmüş.
Boşver. ..

Seninle gerçekten uğraşılmaz @*YıldırıM*, saçma sapan konuşacaksan hiç konuşma, daha iyi. Ortada bir emek var ve sen bunu kestirip bir kenara atıyorsan ortada bir sorun var demektir.

@aserat54 Ben yorumumu yaptım ve bunu yaparım da kimse engel olamaz.Onaylamadigim bir yazıya aaa çok güzel olmuş demem.Sen Ab reytinglerin gayet iyi demişsin ki 3 reyting kötü bir reyting ve 1 aldığı da olmuş. Madem yazacaktım bir yazı tarafsız yazsaydin...
Ayrıca birtaraflarınızla okumayın diyemezsin sen bize.

@aserat54 Ben yorumumu yaptım ve bunu yaparım da kimse engel olamaz.Onaylamadigim bir yazıya aaa çok güzel olmuş demem.Sen Ab reytinglerin gayet iyi demişsin ki 3 reyting kötü bir reyting ve 1 aldığı da olmuş. Madem yazacaktım bir yazı tarafsız yazsaydin...
Ayrıca birtaraflarınızla okumayın diyemezsin sen bize.
Yorum yapmana bir şey demiyorum zaten, ama biraz daha sağlıklı yorumlar yapabilirsin. Ben AB reytinglerine iyi veya harika falan da demedim. 3 reyting pek iyi sayılmaz, ama Total reytinglerine göre bir nebze daha iyi. Ben yeteri kadar tarafsız olduğumu düşünüyorum, ama sen düşünmüyorsan bilemem.

O kısmı ise çok sinirlendiğimden ötürü yazdım, çünkü ben her şeye rağmen bir emek harcadım orada ve diğerleri tarafından da bunun karşılığını almak istiyorum. Yazıyı beğenmeyebilirsin, ama "saçma" diyemezsin. O zaman aynı karşılığı sen de benden görebilirsin.

Bir konu ve reytingler için seni kırmak istemiyorum, ama bir dahaki sefere daha sağlıklı yorumlar yaparsan sevinirim.

Ki 1 reyting dediğinde de 1.90 almış, yuvarlarsan 2'ye tekabül ediyor. Dediğim gibi tartışmak istemiyorum, ama sen de kendi üslubunu gözden geçirmelisin derim.

aserat54 güzel analiz olmuş programın bitmesini
istemem akşam izledim ve çok keyif aldım

Yarışma da pek ünlü kimseler yoktu böyle olacağı belliydi.
Olan Seyfi Dursunoğlu'na oldu adam hasta haliyle programı kabul etmişti..

Yarışma da pek ünlü kimseler yoktu böyle olacağı belliydi.
Olan Seyfi Dursunoğlu'na oldu adam hasta haliyle programı kabul etmişti..
Pek umutsuz konuşmayalım, yazın devam ettirilme olasılığı da var. Ama gerçekten yayından kaldırılmışsa Star'dan ciddi anlamda nefret ederim. 23.30'da yayınlanmasına rağmen 20. sıralarda yer alan Eyvah Düşüyorum'dan sonra bu da giderse "yuh" derim. :)

Pek umutsuz konuşmayalım, yazın devam ettirilme olasılığı da var. Ama gerçekten yayından kaldırılmışsa Star'dan ciddi anlamda nefret ederim. 23.30'da yayınlanmasına rağmen 20. sıralarda yer alan Eyvah Düşüyorum'dan sonra bu da giderse "yuh" derim. :)
Öyle ama.. Nükhet Duru Arif Erdim de nedir ?
Ne güzel geçen yıl Demet Akbağ vardı komikti..
Yarışmacıları da hiç ünlü değil bence neymiş Divittır fenomeniymiş 🙄