Foruma üye olalı 1 sene oldu. Güzel arkadaşlıklar kurdum ve burda olmaktan keyif alıyorum. 1 sene boyunca 8.000'e yakın mesaj yazdım.
Hep birlikte nice yıllara ve mesajlara. Hediyeleri bekliyorum
Hoşbuldum ben yepyeniyim yaTekrardan hoşgeldin o zaman ben seni eski üye sanıyordum ya
Saol teşekkürler kardeşim.Olsun kadrosu değişsin kardeşim.Sevdiğim bir diziydi kardeşim.Fikirler ve zevklerimiz aynı olunca her zaman hep yorumlaşırız konuşuruz. @kerem lede konuşmayada başladık.Senlen sohbet güzelNice senelere.Son zamanlarda çok yorumlaşıyoruz ve özelden konuşuyoruz.Sohbetin güzel, sevdiğim isimlerdensin iyi ki gelmişsin foruma ve iyi ki varsın.@Doğan
Ne hediye versem bilemedim o yüzden izlediğini bildiğim dizinin fotoğrafını hediye edeyim dedim.Her ne kadar kadro değişse de hediyen.
Ekli dosyayı görüntüle 107316
Saol teşekkurler evet aynen tecrübeli ve möderetöre kadar yükselirim artık.möderetör dediysem forumu çözdüm artık.ilk zamanlardaki gibi değilim .SaolArtık yeni üye denmez sana tecrübeli üye olmuşsun @Doğan
Sana tarih kokan 30 yıldır nostaljinin kendisi olmuş bir şarkı hediye
Ben de yeni sayılırım bu sene alıştım buralara uzun süre yoktum biliyorsun😊
Sen eski püskü üyesin.Benim gibi yepyenisinBen de yeni sayılırım bu sene alıştım buralara uzun süre yoktum biliyorsun😊
Zamanla olur hepsi show tv de haber sunmussun ondan zor değilyaSaol teşekkürler kardeşim.Olsun kadrosu değişsin kardeşim.Sevdiğim bir diziydi kardeşim.Fikirler ve zevklerimiz aynı olunca her zaman hep yorumlaşırız konuşuruz. @kerem lede konuşmayada başladık.Senlen sohbet güzel
------
Saol teşekkurler evet aynen tecrübeli ve möderetöre kadar yükselirim artık.möderetör dediysem forumu çözdüm artık.ilk zamanlardaki gibi değilim .Saol
Hem eski püskü hem de yepyeni üye çok ilginçSen eski püskü üyesin.Benim gibi yepyenisin
Aynen valla olur bakamZamanla olur hepsi show tv de haber sunmussun ondan zor değilya
Olur olur sen iste yeter kiAynen valla olur bakam
Bizlerde yavas yavas olduk sen şuan forumun tadını çıkar ilerde @Aserat lar sana yol gösterirAynen valla olur bakam
@Aserat fikri nedir acaba?Yavaş yavaş olduk aynen.Forumun tadi çıkartıyorum.
Saol tesekkürler.Ben seni tanıdığıma mutlu oldum.Forum eğlenceli senin gibi şakalarımı anlıyorlarİyi ki gelmişsin foruma @Doğan mutluyuz seninle olmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?