Benim Bugün 1. Senem! 14 Ağustos'ta Geldim!

Herkes şaka yaptığımı biliyor.Şaka bu herkesde huyumu öğrendi.Zaten sonunda dermişim dedim.:A Yoksa bir sürü konu açtım.İstersen göz atabilirsin hepsi doğru açıklamalar var.Kızmassın ki.:A
Bir kez daha kızma dersen tam kızarım ⚔️ :A kılıçlarımı çıkartma :A

• Harika
Reactions: Doğan
@Doğan nice senelere, yorumlarınla foruma renk katıyorsun iyi ki buradasın. :Z

Hediyelerin;

1628926808285.png

1628926837479.png

1628926854923.png

• Harika
Reactions: Doğan
  • Harika
Reactions: serhatt
  • İlginç
Reactions: serhatt
Geldiğin zamanı hala hatırlıyorum, iyi ki de üye olup aramıza gelmişsin, ikimiz de birbirimizin ilk arkadaşlarından biri olduk. :Z Daha nice kutlama konularını da görürüz umarım. :Z

cocuklar-duymasin-dizisi-icin-guinness-rekorlar-kitabi-na-basvuru-yapildi-662382-5.jpg

hqdefault.jpg

Geldiğin zamanı hala hatırlıyorum, iyi ki de üye olup aramıza gelmişsin, ikimiz de birbirimizin ilk arkadaşlarından biri olduk. :Z Daha nice kutlama konularını da görürüz umarım. :Z

cocuklar-duymasin-dizisi-icin-guinness-rekorlar-kitabi-na-basvuru-yapildi-662382-5.jpg

hqdefault.jpg
Saol kardeşim tesekkurler .Hediyelerin güzel bazen anlaştık bazen anlaşamadık.bazen tartışdık işi tatlıya bağladık aynen ilk arkadaşlarımdansın saol
------

@Angelica

Son düzenleme:
Saol kardeşim tesekkurler .Hediyelerin güzel bazen anlaştık bazen anlaşamadık.bazen tartışdık işi tatlıya bağladık aynen ilk arkadaşlarımdansın saol
------

@Angelica

Amanımmm 1 yılmı olmuş doğanıma yaa tebrik ediyorum nice nice yıllara inşAllahhhh :Z