Bir kez daha kızma dersen tam kızarım ⚔️ kılıçlarımı çıkartmaHerkes şaka yaptığımı biliyor.Şaka bu herkesde huyumu öğrendi.Zaten sonunda dermişim dedim. Yoksa bir sürü konu açtım.İstersen göz atabilirsin hepsi doğru açıklamalar var.Kızmassın ki.
Bir kez daha kızma dersen tam kızarım ⚔️ kılıçlarımı çıkartmaHerkes şaka yaptığımı biliyor.Şaka bu herkesde huyumu öğrendi.Zaten sonunda dermişim dedim. Yoksa bir sürü konu açtım.İstersen göz atabilirsin hepsi doğru açıklamalar var.Kızmassın ki.
Tm Demem kılıçları sok.Bir kez daha kızma dersen tam kızarım ⚔️ kılıçlarımı çıkartma
Saol kardeşim teşekkürler.Hediyelerinde tam bana göre.Nostaljık saolasın kardeşim. Senlende muhabbetimiz güzel@Doğan nice senelere, yorumlarınla foruma renk katıyorsun iyi ki buradasın.
Hediyelerin;
Ekli dosyayı görüntüle 107333
Ekli dosyayı görüntüle 107334
Ekli dosyayı görüntüle 107335
Saol teşekkürler.Böyle güzel oldu.8 bine yaklaştım Nerdeyse.@Doğan konu tamam
Saol kardeşim. 1 senem doldu.Uzun yıllarsa inşallah olur bakam kardeşim .Foruma iyi ki gelmişsin @Doğan
1.yılın kutlu olsun umarım daha da uzun süre aramızda olursun
Bunları bana da hediye edebilirdin aslında biliyorsun iki diziyi de cok seviyorum ama a2' yi değil😀😁😂@Doğan nice senelere, yorumlarınla foruma renk katıyorsun iyi ki buradasın.
Hediyelerin;
Ekli dosyayı görüntüle 107333
Ekli dosyayı görüntüle 107334
Ekli dosyayı görüntüle 107335
Nerede vereyim?Bunları bana da hediye edebilirdin aslında biliyorsun iki diziyi de cok seviyorum ama a2' yi değil😀😁😂
Saol kardeşim tesekkurler .Hediyelerin güzel bazen anlaştık bazen anlaşamadık.bazen tartışdık işi tatlıya bağladık aynen ilk arkadaşlarımdansın saolGeldiğin zamanı hala hatırlıyorum, iyi ki de üye olup aramıza gelmişsin, ikimiz de birbirimizin ilk arkadaşlarından biri olduk. Daha nice kutlama konularını da görürüz umarım.
Saol kardeşim tesekkurler .Hediyelerin güzel bazen anlaştık bazen anlaşamadık.bazen tartışdık işi tatlıya bağladık aynen ilk arkadaşlarımdansın saol
------
@Angelica
Herkese merhaba konumdan tanıyorum seni abla.Saol teşekürler abla.1 sene oldu ya ablaAmanımmm 1 yılmı olmuş doğanıma yaa tebrik ediyorum nice nice yıllara inşAllahhhh
Herkese merhaba konumdan tanıyorum seni abla.Saol teşekürler abla.1 sene oldu ya abla
Aynen abla orda tanıştıkya.Sonra abla kardeş olduk.Arkadaş olduk abla.Tabii ilk orda konuştuk seninle
Aynen abla orda tanıştıkya.Sonra abla kardeş olduk.Arkadaş olduk abla.
Arada çalışıyorum devam gibi abla sen n yapıyorsun ? İyki geldim bazılarıda kovmaktan beter etti ablaAynen öyle iyi ki gelmişsin foruma ne yapıyorsun çalışmaya devam demi