Benim Bugün 1. Senem! 14 Ağustos'ta Geldim!

Doğan

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,239
Puanı
710
AC6ED5BD-6BDA-48F9-A9FC-05D673A4A7EC.jpeg

Foruma üye olalı 1 sene oldu. Güzel arkadaşlıklar kurdum ve burda olmaktan keyif alıyorum. 1 sene boyunca 8.000'e yakın mesaj yazdım.

Hep birlikte nice yıllara ve mesajlara. Hediyeleri bekliyorum :A

Nice senelere. :bhr: Son zamanlarda çok yorumlaşıyoruz ve özelden konuşuyoruz. :Z Sohbetin güzel, sevdiğim isimlerdensin iyi ki gelmişsin foruma ve iyi ki varsın. :Z @Doğan

Ne hediye versem bilemedim o yüzden izlediğini bildiğim dizinin fotoğrafını hediye edeyim dedim. :A Her ne kadar kadro değişse de hediyen. :bhr:

1628889403916.jpeg

• Harika
Reactions: Doğan
Nice senelere. :bhr: Son zamanlarda çok yorumlaşıyoruz ve özelden konuşuyoruz. :Z Sohbetin güzel, sevdiğim isimlerdensin iyi ki gelmişsin foruma ve iyi ki varsın. :Z @Doğan

Ne hediye versem bilemedim o yüzden izlediğini bildiğim dizinin fotoğrafını hediye edeyim dedim. :A Her ne kadar kadro değişse de hediyen. :bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 107316
Saol teşekkürler kardeşim.Olsun kadrosu değişsin kardeşim.Sevdiğim bir diziydi kardeşim.Fikirler ve zevklerimiz aynı olunca her zaman hep yorumlaşırız konuşuruz. @kerem lede konuşmayada başladık.Senlen sohbet güzel
------

Artık yeni üye denmez sana tecrübeli üye olmuşsun @Doğan :bhr:

Sana tarih kokan 30 yıldır nostaljinin kendisi olmuş bir şarkı hediye :Z
Saol teşekkurler evet aynen tecrübeli ve möderetöre kadar yükselirim artık.möderetör dediysem forumu çözdüm artık.ilk zamanlardaki gibi değilim .Saol :A

Saol teşekkürler kardeşim.Olsun kadrosu değişsin kardeşim.Sevdiğim bir diziydi kardeşim.Fikirler ve zevklerimiz aynı olunca her zaman hep yorumlaşırız konuşuruz. @kerem lede konuşmayada başladık.Senlen sohbet güzel
------

Saol teşekkurler evet aynen tecrübeli ve möderetöre kadar yükselirim artık.möderetör dediysem forumu çözdüm artık.ilk zamanlardaki gibi değilim .Saol :A
Zamanla olur hepsi show tv de haber sunmussun ondan zor değilya :A :A :A

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Çiğdem