Benim Albümüm / Başvurular

Bu yarışmada eleme sistemi var herhalde kendimi Ali Taran moduna sokup herkesi eleyeceğim akıllı ol :A
tamamda yarışan ben değilim ? :) kendini hangi moda sokarsan sok beni elemen imkansız :)
@destere senin başkanın @Doğu :A:A:A

juri akdrosuna ekliyorum seni @EFE UYSAL istediğin zaman oy kullanırsın cnm😉
2.sezonada müsait olurusn büyük ihtimal katılrısın inş :bhr::bhr::bhr:

3 yarışmacı daha açıklamadan önce ilk 4 yarışmacıyı tekrar hatırlayalım🙂
1- @OzaN Kenan Doğulu- Festival albümü
2- @Tolstoyevski Pink Floyd - The Wall albümü
3- @yigit_00 Adele - 25 albümü
4- @mrt-06 Sezen Aksu - Gülümse Albümü

5.yarışmacımız @Ahmad Lana Del Rey - Born to Die albümü
220px-Lana-del-rey-born-to-die.jpg

Amerikalı şarkıcı Lana Del Rey'in ikinci stüdyo albümü. 27 Ocak 2012 tarihinde yayımlanmıştır. albüm çoğu eleştirmenlerden melodramatik olması ve şarkıların kendini tekrar etmesinden dolayı olumsuz görüş almasına rağmen, albüm büyük bir ticarı başarı elde edip Avustralya, Fransa, Almanya ve Birleşik Krallık da dahil olmak üzere 7 ülkede listelere birinci sıraya yükselmiştir.

6.Yarışmacımız @Billy Kane İrem Derici - Dantel albümü
220px-%C4%B0rem_Derici_-_Dantel.jpg

Türk şarkıcı İrem Derici'nin, Aşk Eşittir Biz adlı single'dan sonra GNL Entertainment şirketinden çıkardığı ilk stüdyo albümüdür. 12 şubat 2016 tarihinde albümün isim parçası dantel şarkısına klib çekmiştir ve şarkıda klibte büyük ilgi görmüştür, ayrıca albümün diğer şarkılarıda genel olarak kısa sürede sevilmiş müzik severlerden olumlu not almıştır

7.Yarışmacımız @MayısKralı Teoman - 17 albümü
R-2604666-1426177870-7065.jpeg.jpg

Teoman'ın 6 Mayıs 2000'de Universal - NR1 Müzik'ten çıkan 3. albümüdür. Onyedi" albümünün müzik kanallarında ve radyolarda en çok istek alan şarkıları "Paramparça", "17" ve "İki Yabancı"dır 2000 yılında Üç şarkının klipleri Kral TV kanalının Top 20 ve Top 10 listesinde 1 numaraya yükseldi Aynı yıl Altın Kelebek En İyi Pop Sanatçısı ödülünü aldı

konu güzel ama bazı sıkıntılı durumlar olabilir,mesela bir çok albümde eski albümlerde öne çıkmış eski şarkıların yeni versiyonları var ve ya best of-yeni şarkılar karşık albümler de fazla,başka şarkıcılardan alınmış şarkılar da sorun çıkarabilir.hak yenmemesi için bunlara dikkat etmek lazım).Başarılar, Çiğdem)

teşekkürler foruma tam zamanında geldin vlla juri kadrosuna senide yazıyorum müsadenle teomanın albümüne destek olursun cnm :A:A:A

ve senide juriye alıyorum @Castei taraflı oylarınıa ihtiyacı var yarışmamın
:F:F:F

Benim için uygundur , jüri olmak benim işim ne de olsa :A :A Taraflı oy derken? Hiç sanmıyorum :D

konu güzel ama bazı sıkıntılı durumlar olabilir,mesela bir çok albümde eski albümlerde öne çıkmış eski şarkıların yeni versiyonları var ve ya best of-yeni şarkılar karşık albümler de fazla,başka şarkıcılardan alınmış şarkılar da sorun çıkarabilir.hak yenmemesi için bunlara dikkat etmek lazım).Başarılar, Çiğdem)
onlara dikkat ediyorum toplama albüm kabul etmiyorum yani seçilecek albümde o albümün orjinal şarkıları olucak cnm dikakt ediyorum ona :F:F:F

Benim için uygundur , jüri olmak benim işim ne de olsa :A :A Taraflı oy derken? Hiç sanmıyorum :D
tarafsızmısın sen 😱😱😱:A:A:A

teşekkürler foruma tam zamanında geldin vlla juri kadrosuna senide yazıyorum müsadenle teomanın albümüne destek olursun cnm :A:A:A

ve senide juriye alıyorum @Castei taraflı oylarınıa ihtiyacı var yarışmamın
:F:F:F
Teoman en sevdiğim erkek solist,yorumcu.17 de efsane albümlerinden daha iyi albümleri var benim için,ama yine de en cazip albüm) teşekkürler jürilik için)

3 yarışmacı daha açıklamadan önce ilk 4 yarışmacıyı tekrar hatırlayalım🙂
1- @OzaN Kenan Doğulu- Festival albümü
2- @Tolstoyevski Pink Floyd - The Wall albümü
3- @yigit_00 Adele - 25 albümü
4- @mrt-06 Sezen Aksu - Gülümse Albümü

5.yarışmacımız @Ahmad Lana Del Rey - Born to Die albümü
220px-Lana-del-rey-born-to-die.jpg

Amerikalı şarkıcı Lana Del Rey'in ikinci stüdyo albümü. 27 Ocak 2012 tarihinde yayımlanmıştır. albüm çoğu eleştirmenlerden melodramatik olması ve şarkıların kendini tekrar etmesinden dolayı olumsuz görüş almasına rağmen, albüm büyük bir ticarı başarı elde edip Avustralya, Fransa, Almanya ve Birleşik Krallık da dahil olmak üzere 7 ülkede listelere birinci sıraya yükselmiştir.

6.Yarışmacımız @Billy Kane İrem Derici - Dantel albümü
220px-%C4%B0rem_Derici_-_Dantel.jpg

Türk şarkıcı İrem Derici'nin, Aşk Eşittir Biz adlı single'dan sonra GNL Entertainment şirketinden çıkardığı ilk stüdyo albümüdür. 12 şubat 2016 tarihinde albümün isim parçası dantel şarkısına klib çekmiştir ve şarkıda klibte büyük ilgi görmüştür, ayrıca albümün diğer şarkılarıda genel olarak kısa sürede sevilmiş müzik severlerden olumlu not almıştır

7.Yarışmacımız @MayısKralı Teoman - 17 albümü
R-2604666-1426177870-7065.jpeg.jpg

Teoman'ın 6 Mayıs 2000'de Universal - NR1 Müzik'ten çıkan 3. albümüdür. Onyedi" albümünün müzik kanallarında ve radyolarda en çok istek alan şarkıları "Paramparça", "17" ve "İki Yabancı"dır 2000 yılında Üç şarkının klipleri Kral TV kanalının Top 20 ve Top 10 listesinde 1 numaraya yükseldi Aynı yıl Altın Kelebek En İyi Pop Sanatçısı ödülünü aldı
Bende yarismaci olmaliyim :bağır:

Ben şarkıcımı değiştirdin bu arada. :D Hiç bilinmeyen birisi ile katılacağım.Sadece 1 şarkıları çok popüler. Amacım diğer şarkılarınıda tanıtmak.
@Bully @mrt-06 Ankara'lı oldukları için bu ismi daha iyi bilirler. :X