10 kişi alabildiğim için hemen doldu malesefBAŞVURULAR NASIL TAMAMLANDI OK BYE
biz öyle uygun gördükBAŞVURULAR NASIL TAMAMLANDI OK BYE
10 kişi alabildiğim için hemen doldu malesef
juri kadrosunda görmek isteriz seni cnm
gönderme yapmadımki ? direk söyledim yani daha göndermesimi var ama orda sezenle birlikte gençlere yöneldiğine dair bir mesajda yazmıştım yani sana yönelik övgüde vardı mesajımda )Ama @destere'nin mesajı da ağır göndermeli yine bana yaşlı seviyor imasında bulunmuş.
Kardeşim ben onu unutmuşum şimdi söyleyince hatırladım evet finalde elemiştim seni. All Star'da geçtin zaten eşitledi. Artık bu yarışma namus savaşı olacak.
biz öyle uygun gördük
Oh olsun sana bir türlü aktif olmayı beceremezsen olacağı o.BAŞVURULAR NASIL TAMAMLANDI OK BYE
Oh olsun sana bir türlü aktif olmayı beceremezsen olacağı o.
daha etiketlemeyi bilmiyor cahal@Dr.Sabahat he said Sabahat is stupid girl,she should get out here.
Ay hadi git başlat yarışmanı, yarışma olmayınca hiç çekilmiyorsun.Sana ne benim aktifliğimden sanaa neeeğ
çok şükür translate kullanmayı biliyor sabahat @Dr. Sabahat he is anry because cant involve competition so made joke , bad joke .ss
Ay hadi git başlat yarışmanı, yarışma olmayınca hiç çekilmiyorsun.
çok şükür translate kullanmayı biliyor sabahat @Dr. Sabahat he is anry because cant involve competition so made joke , bad joke .ss
ay bi sus kösemi izliyom rahatsız etme macun .ssBu ne demek ya
@Dr. Sabahat he doesn't know English.Do you what does anry mean?Of course you don't know
Aslında yarışmaya katılmayı düşünüyordum ama bu aralar biraz yoğun olduğumdan katılmadım..sanırım jüri olabilirim..jüri kadrosunda düşündüğün için saol