Benim Albümüm / Başvurular

bir kamyon soru sormuştum sen iki kelimeyle geçiştirmişsin:)
jüri başkanı ben olmalıyım demiştim ona cevap vermemişsin :)

katılacaksan yıldız teyze haricinde birini bul ondan bıktık :)
hahaha aa gözünden birşey kaçmıyor seninde ayoll:F:F:F

sana yazdığım mesajta 2 kişininde albümünü açıklamıştım oyüzden yazılar çok uzun olmasın diye uzun yazmamaya çalıştım cnm sen juri başkasının evet jurileri sen kontrol ediceksin senin sorumluluğunda olucaklar ona göre :F:F:F

hahaha aa gözünden birşey kaçmıyor seninde ayoll:F:F:F

sana yazdığım mesajta 2 kişininde albümünü açıklamıştım oyüzden yazılar çok uzun olmasın diye uzun yazmamaya çalıştım cnm sen juri başkasının evet jurileri sen kontrol ediceksin
senin rorumluluğunda olucaklar ona göre :F:F:F

bazen jüriler hasta olur foruma gelemez oylamaya katılamayabilir onların yerinede ben oy atarım :) jüri başkanının böyle bir yetkisi olmalı bence :)

4.yarışmacımızıda açıklıyoruz @mrt-06 :Z:Z:Z
Sezen_Aksu_Gulumse.jpg

Gülümse albümü türkiyenin en önemli sanatçılarından sezen aksunun türk pop müziğine bir armağanı gibi olmuştur 1991 yılında çıkan albüm 90lı yılların efsanevi albümü olarak kabul edilmiştir. 2 milyondan fazla satan albüm türkiyenin en çok satan albümü olmuştur ayrıca hala türkiyenin en çok satan albümleri arasında yer almaya devam etmektedir. Hadi bakalım adlı şarkısı bir anda zirvelerin sahibi olurken büyük patlama yaşamıştır türk pop müziğinin patlama yapmasını sağlayan albümlerdendir, 10 şarkılık albümde tam 8 şarkısına klib çekilirken 8 şarkısıda zirvelerde yer almış ve 8 hit şarkı çıkarmayı başarmıştır

@mrt-06 yine genç bişey bulamamış:) ama sezen seçimi güzel olmuş bence :) en azından şarkıları güzel kadının:)

Yılan. .ss Teşekkürler kardeşim inşallah sen de başarılı olursun. :A Daha açıklanmadı ama eminim ki finale kadar çıkacaksın. :A
Ayy centilmenliğini yerim senin. :A İnşallah beraber çıkarız kardeşim geçmişten kalan yarım kalan bir hesabımız var onu kapatmamız lazım. :A

@mrt-06 kardeşim başarılar diliyorum sana ve Minik Serçe'ye. :) ( :A )
@mrt-06 yine genç bişey bulamamış:) ama sezen seçimi güzel olmuş bence :) en azından şarkıları güzel kadının:)
Aslında Emel Sayın ya da Zeki Müren ile gelecektim ama ilk sezon uğur getirsin diye Sezoşumu seçtim. :D
@destere tebriği nekadar içtense @Bully tebriği okadar yapmacık kaçmış @mrt-06
hahahha :A:A:A

@destere tebriği nekadar içtense @Bully tebriği okadar yapmacık kaçmış @mrt-06
hahahha :A:A:A
Ama @destere'nin mesajı da ağır göndermeli yine bana yaşlı seviyor imasında bulunmuş. :F
Ayy centilmenliğini yerim senin. :A İnşallah beraber çıkarız kardeşim geçmişten kalan yarım kalan bir hesabımız var onu kapatmamız lazım. :A
:bhr: Kardeşim ben onu unutmuşum şimdi söyleyince hatırladım evet finalde elemiştim seni. :F All Star'da geçtin zaten eşitledi. Artık bu yarışma namus savaşı olacak. :F