yıldız teyzen pulp fiction da oynamış zamanında seni o konuya sanırım @Forumdash etiketlemedi
şarkıcığı bırakmış diyorlar sinemaya soyunmuş kadın
yıldız teyzen pulp fiction da oynamış zamanında seni o konuya sanırım @Forumdash etiketlemedi
Yorumu varmıydıyıldız teyzen pulp fiction da oynamış zamanında seni o konuya sanırım @Forumdash etiketlemedi
şarkıcığı bırakmış diyorlar sinemaya soyunmuş kadın
Yorumu varmıydı
hahaha aa gözünden birşey kaçmıyor seninde ayollbir kamyon soru sormuştum sen iki kelimeyle geçiştirmişsin
jüri başkanı ben olmalıyım demiştim ona cevap vermemişsin
katılacaksan yıldız teyze haricinde birini bul ondan bıktık
hahaha aa gözünden birşey kaçmıyor seninde ayoll
sana yazdığım mesajta 2 kişininde albümünü açıklamıştım oyüzden yazılar çok uzun olmasın diye uzun yazmamaya çalıştım cnm sen juri başkasının evet jurileri sen kontrol ediceksin
senin rorumluluğunda olucaklar ona göre
hahah aa yok öyle birşey özel yetkin yok sadece adın juri başkanı okadarbazen jüriler hasta olur foruma gelemez oylamaya katılamayabilir onların yerinede ben oy atarım jüri başkanının böyle bir yetkisi olmalı bence
hiçbir öelliği olmayan jüri başkanını napayım ) neyse jüri oldum ya gerisi önemli değilhahah aa yok öyle birşey özel yetkin yok sadece adın juri başkanı okadar
hahaha tamam bazı haftalar özel yetki verebilirim eğer kıskanan olmazsa tabihiçbir öelliği olmayan jüri başkanını napayım ) neyse jüri oldum ya gerisi önemli değil
Yılan. .ss Teşekkürler kardeşim inşallah sen de başarılı olursun. Daha açıklanmadı ama eminim ki finale kadar çıkacaksın.@mrt-06 kardeşim başarılar diliyorum sana ve Minik Serçe'ye. ( )
Aslında Emel Sayın ya da Zeki Müren ile gelecektim ama ilk sezon uğur getirsin diye Sezoşumu seçtim.@mrt-06 müzeyen senar la yarışmaya katılacak diye tahmin ettim sezen seçimi sürpriz oldu seçimlerinde gençlere ağırlık vermeye başladı sanırım
Ayy centilmenliğini yerim senin. İnşallah beraber çıkarız kardeşim geçmişten kalan yarım kalan bir hesabımız var onu kapatmamız lazım.Yılan. .ss Teşekkürler kardeşim inşallah sen de başarılı olursun. Daha açıklanmadı ama eminim ki finale kadar çıkacaksın.
@mrt-06 kardeşim başarılar diliyorum sana ve Minik Serçe'ye. ( )
@mrt-06 yine genç bişey bulamamış ama sezen seçimi güzel olmuş bence en azından şarkıları güzel kadının
@destere tebriği nekadar içtense @Bully tebriği okadar yapmacık kaçmış @mrt-06Aslında Emel Sayın ya da Zeki Müren ile gelecektim ama ilk sezon uğur getirsin diye Sezoşumu seçtim.
Niye öyle dedin kız ben Sezen'i çok severim.
Ama @destere'nin mesajı da ağır göndermeli yine bana yaşlı seviyor imasında bulunmuş.
Kardeşim ben onu unutmuşum şimdi söyleyince hatırladım evet finalde elemiştim seni. All Star'da geçtin zaten eşitledi. Artık bu yarışma namus savaşı olacak.Ayy centilmenliğini yerim senin. İnşallah beraber çıkarız kardeşim geçmişten kalan yarım kalan bir hesabımız var onu kapatmamız lazım.