oy kullanırsın eleştirikendeKatılmak değilde, eleştirici olarak takılabilirim konuda.
istiyorsan katıl cnm yer dolmadan senide yarışmacıolarak görmekten mutluluk duyarım olmazsada juri olarak görücem kesinlikle ona göreLevent Yüksel - Med Cezir ile katılırdım katılırsam, Türk pop müziğinin gelmiş geçmiş en iyi albümlerinden biri, 90'ların da en iyi albümü bence. Ama buralarda harcanır bu albüm.
İşte ben de onu diyorum haksızlık olur 3.haftada. mesela 3.haftanın yarışanı 3'e 4 önde birirdi. Belki benim oyum kullanılsaydı 4-4 olurduayoll 3.hafta kullanmadıysan 4.haftaya burda olursan 4.haftayı kullanırsın
istiyorsan katıl cnm yer dolmadan senide yarışmacıolarak görmekten mutluluk duyarım olmazsada juri olarak görücem kesinlikle ona göre
seçtiğin albüm kenan doğuluya ait ise ve bende jüri olursam ( kısmet işi tabi ) senin pek şansın yok gibi yinede şarkıları izlemeden peşin hüküm vermemek lazımAlbümümü gönderdim bile. Türk pop müzik tarihinin en iyi albümlerinden biri bence, her şarkısı kaliteli olan ve güncel de sayılabilecek bir albüm.
Hayırlı olsun @Çiğdem- Özelden konuştuk zaten, ben formatın güzel olduğunu, iş yapacağını düşünüyorum. Yarışmacı olarak katılmayı düşünüyorum kesinlikle, inşallah forum da beğenir formatı, merakla bekliyoruz bakalım başarılar cadıcım.
Jüri olurum ben büyük ihtimalle.
doğulunun albümüne ozanı etiektledimya ayol o evet aa puan tablolu yapıp elemesiz yapıcaktım aslında ama elemesiz heyecanı olmaz millet rakibinede az puan verir vazgeçtim en iyisi elemeli yerli yabancı fark etmez @Tolstoyevski açıklıyayımseçtiğin albüm kenan doğuluya ait ise ve bende jüri olursam ( kısmet işi tabi ) senin pek şansın yok gibi yinede şarkıları izlemeden peşin hüküm vermemek lazım
@Çiğdem- i bende kutluyorum süper fikir falan filan ama olayı tam anlayamadım anlasam dahada fazla kutlayacaktım
mesela albümler hangi şarkıcılardan seçilecek yani tür olarak hangi müzik türü yarışmaya katılacak ? mesela türk halk müziği türk sanat müziği özgün müzik, yerli pop, yabancı pop, caz , klasik müzik (belki @Tolstoyevski mozart la katılır ) yani her türden olabiliyormu ?
ayrıca diyelim @OzaN şimdi kenan doğulunun bir albumuyle yarışmaya katıldı ? her hafta albümdeki tüm şarkılarımı değerlendireceğiz o albümden o hafta için seçilen tek şarkıyımı değerlendireceğiz ?
ya da mesela albümün bir şarkısı elemeyi geçemedi albüm toptanmı elenmiş oluyor yoksa sadece o şarkımı eleniyor yani bir şarkısı elenen yarışmacı diğer hafta aynı albümden diğer bir şarkıyla yarışabiliyormu ?
kafamda deli sorular
yarışmalardaki en sevdiğim konumlardan biri bende büyük ihtimal jüri olurum hem şarkıları istediğin gibi yerden yere vurabiliyorsun hemde her hafta elenme korkusu yok
@Çiğdem- beni jüri başkanı yap )
Beni niye açıklamıyorsun?doğulunun albümüne ozanı etiektledimya ayol o evet aa puan tablolu yapıp elemesiz yapıcaktım aslında ama elemesiz heyecanı olmaz millet rakibinede az puan verir vazgeçtim en iyisi elemeli yerli yabancı fark etmez @Tolstoyevski açıklıyayım
2.ve 3.yarışmacılarımızıda açıklıyayım yabancı albümlerle katılıcaklar bu arada 1 kişilik yer kaldı 🙂
2.Yarışmacımız Pink Floyd'un The Wall albümüyle @Tolstoyevski
Pink Floyd'un, 1979 yılının son aylarında çıkmış, 23 defa platin plak ödülü almış konsept rock albümü. Pink adında, sanal bir karakter üzerinden, giderek yalnızlaşan, yabancılaşan insanın korkuları ile kendi çevresine ördüğü soyut duvarı anlatır. Albümün sözel ve müzikal kurgusu, aynı adı taşıyan karmaşık sahne gösterisi temel alınarak tasarlanmıştır 1982 yılında Alan Parkeryönetmenliğinde sinemaya aktarılmıştır: The Wall (film).
3.Yarışmacımız Adele'nin 25 albümüyle @yigit_00 olmuştur
23 Ekim 2015 tarihinde albümün çıkış parçası "Hello", Video klibi,YouTube'da 5 gün içinde 100 milyon izlenmeye ulaştı. YouTube tarihinde ikinci kez en hızlı izlenme rekoru kırdı. Vevo üzerinde de en hızlı 100 milyon izlenme kazanma rekoru kırarak Miley Cyrus'ın 2013 yılında çıkardığı Wrecking Ball teklisinin video klibini geride bıraktı. Şarkı ilk haftasında 1,112,000 kez dijital indirildi ve 61.2 milyon kez de dijital ortamda dinlendi. Bunun sonucunda da 14 Kasım 2015'de Billboard Hot 100 listesinde 1 numaraya yerleşip Amerika'daki Hot 100'de Adele'in toplamda dördüncü kez birinci olmasını sağladı
ayoll sen albümünü söylemedinki seninle birlikte @xemrexxx inde söylemesini bekliyorum albümünü kesin aldım sizi yarışmaya ama albümlerinizi söyleyince açıklıcamBeni niye açıklamıyorsun?
ayoll sen albümünü söylemedinki seninle birlikte @xemrexxx inde söylemesini bekliyorum albümünü kesin aldım sizi yarışmaya ama albümlerinizi söyleyince açıklıcam
aaa sensiz olmaz yıldızın delikanlım albümüde süperdiray ben ne zaman katılıyom dedim be
doğulunun albümüne ozanı etiektledimya ayol o evet aa puan tablolu yapıp elemesiz yapıcaktım aslında ama elemesiz heyecanı olmaz millet rakibinede az puan verir vazgeçtim en iyisi elemeli yerli yabancı fark etmez @Tolstoyevski açıklıyayım
2.ve 3.yarışmacılarımızıda açıklıyayım yabancı albümlerle katılıcaklar bu arada 1 kişilik yer kaldı 🙂
2.Yarışmacımız Pink Floyd'un The Wall albümüyle @Tolstoyevski
Pink Floyd'un, 1979 yılının son aylarında çıkmış, 23 defa platin plak ödülü almış konsept rock albümü. Pink adında, sanal bir karakter üzerinden, giderek yalnızlaşan, yabancılaşan insanın korkuları ile kendi çevresine ördüğü soyut duvarı anlatır. Albümün sözel ve müzikal kurgusu, aynı adı taşıyan karmaşık sahne gösterisi temel alınarak tasarlanmıştır 1982 yılında Alan Parkeryönetmenliğinde sinemaya aktarılmıştır: The Wall (film).
3.Yarışmacımız Adele'nin 25 albümüyle @yigit_00 olmuştur
23 Ekim 2015 tarihinde albümün çıkış parçası "Hello", Video klibi,YouTube'da 5 gün içinde 100 milyon izlenmeye ulaştı. YouTube tarihinde ikinci kez en hızlı izlenme rekoru kırdı. Vevo üzerinde de en hızlı 100 milyon izlenme kazanma rekoru kırarak Miley Cyrus'ın 2013 yılında çıkardığı Wrecking Ball teklisinin video klibini geride bıraktı. Şarkı ilk haftasında 1,112,000 kez dijital indirildi ve 61.2 milyon kez de dijital ortamda dinlendi. Bunun sonucunda da 14 Kasım 2015'de Billboard Hot 100 listesinde 1 numaraya yerleşip Amerika'daki Hot 100'de Adele'in toplamda dördüncü kez birinci olmasını sağladı
katılacaksan yıldız teyze haricinde birini bul ondan bıktıkay ben ne zaman katılıyom dedim be
nesi varmış yıldızımın .ss @mrt-06bir kamyon soru sormuştum sen iki kelimeyle geçiştirmişsin
jüri başkanı ben olmalıyım demiştim ona cevap vermemişsin
katılacaksan yıldız teyze haricinde birini bul ondan bıktık