Benim Albümüm / Başvurular

gönderme yapmadımki ? direk söyledim yani daha göndermesimi var
ama orda sezenle birlikte gençlere yöneldiğine dair bir mesajda yazmıştım yani sana yönelik övgüde vardı mesajımda
)

hiç konuyla ilgilenmedinki katılıcam desen sana yer ayırırdım hemen doldu

sen benim değerli jurim olucaksın @Bully özelden diyorki bana @vadikızı juri olmazsa ağlarım diyor oylarını özlemiş
Ya tabii ne demezsin pis cadı seni. ss Bu seferki yarışacağım ismi de sevmiyordu sanırım. ss

Ya tabii ne demezsin pis cadı seni. ss Bu seferki yarışacağım ismi de sevmiyordu sanırım. ss
evet düşük veriyordu ama sen asıl @destere öğrendiğinde gör bakalım en sevmediği

@turkuazz senide juri kadromda görmekten mutluluk duyarım değerli yorumlarını eksik etme

Yarışmaya ilgi baya olmuş..maşallah başvurularda tamamlanmış..katılacak tüm yarışmacılara hayırlı olsun

evet düşük veriyordu ama sen asıl @destere öğrendiğinde gör bakalım en sevmediği

@turkuazz senide juri kadromda görmekten mutluluk duyarım değerli yorumlarını eksik etme
Aslında yarışmaya katılmayı düşünüyordum ama bu aralar biraz yoğun olduğumdan katılmadım..sanırım jüri olabilirim..jüri kadrosunda düşündüğün için saol