- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Yani uzun lafın kısası inşallah elenirsin recabın da berbatmış zaten.Yılansı konuşmalar bunlar.![]()
Yani uzun lafın kısası inşallah elenirsin recabın da berbatmış zaten.Yılansı konuşmalar bunlar.![]()
Burada boş çene çalacağına aynı çeneyi yıldızlarda çal hadi başlıyoz .ssYani uzun lafın kısası inşallah elenirsin recabın da berbatmış zaten.![]()
Bana niye inat 1 veriyon nankör ben sana iyi puan verdim beğenirsinoylarımı kullandım stratejik davranıp ziynete 1 basayım dedim olmadı güzel söylemiş @denizz19 a rağmen .ss
neyse favorilerim model ve erkin koray gerisi için no comment![]()
beğenmezsem haftaya görüşürüzBana niye inat 1 veriyon nankör ben sana iyi puan verdim beğenirsin![]()
5 ve üstü bir pointse beğinirim 5 in altını okudum ya da olmamış işaretlicem çünkü @Çiğdem-Beğenirsin bence![]()
5 ve üstü bir pointse beğinirim 5 in altını okudum ya da olmamış işaretlicem çünkü @Çiğdem-![]()
kendin düşük vermişsin 5 üstü bekliyorsunBeğenirsin bence![]()
kız senin ka kuru bir iftirakendin düşük vermişsin 5 üstü bekliyorsun![]()
![]()
![]()
Yalanı ortaya çıktıkendin düşük vermişsin 5 üstü bekliyorsun![]()
![]()
![]()
iki sıska beni sinir etmeye çalışıyorsunuz vallahi tüm yemekleri yerim aç kalırsınız @Çiğdem- leYalanı ortaya çıktı![]()
Benim müziği beğenmiştin umarım şarkıyı da bepenmişsindirOylarimi kullanim. Supriz bir siralama oldu (benim icinde). Birisi cok sert bir dusus yasadi eski listelerime oranla. 3 tane sarkiyi defalarca dinledim hangisi 1-3 olsun diye. Baya zorlandim. son iki kolay oldu secmek.
begendimBenim müziği beğenmiştin umarım şarkıyı da bepenmişsindir![]()