Benim paylaştığım Rakkas'ın orijinal hali, keşke paylaşmadan önce bana sorsaydın.resmen hile yap dedi.ss
Benim paylaştığım Rakkas'ın orijinal hali, keşke paylaşmadan önce bana sorsaydın.resmen hile yap dedi.ss
resmen hile yap dedi.ss
ÇOCUK SANA YOL GÖSTERİYOR İŞTE AYOL TAMAM BUNU KULLANIRIZBu versiyonunu hiç beğenmiyorum Sezen Aksu'nun Işık Doğudan Yükselir albümündeki Rakkas çok daha iyi.
sende umudunu kestin en sonunda demek4.belli bakalım diğerleri nasıl sıralanacak![]()
aaa dediğin yer değilmi
Yani benim söylediklerimin az buçuk dışına kaçmışsın ama sıkıntı yok zaten söz kısmı duruyoraaa dediğin yer değilmi![]()
Yok kesmedim umudumu, sessiz sessiz ilerliyorum Ceceli gibi, o da final puanı almadan çeyrek final, yarı final görmüştü mesela.sende umudunu kestin en sonunda demek![]()
aaa yok final puanlarından demek istedimYok kesmedim umudumu, sessiz sessiz ilerliyorum Ceceli gibi, o da final puanı almadan çeyrek final, yarı final görmüştü mesela.Ama ben iddia ediyorum final göreceğim bu sefer, şarkılarıma güveniyorum.
![]()
sen ayarlamışsındır diye son kısmına bakmamıştım racabın tam 1.30 dan kapatmıştım şimdi yeni dinledim sonda bir kelime kaçıyor birşey olmaz sanırım dedğin gibiYani benim söylediklerimin az buçuk dışına kaçmışsın ama sıkıntı yok zaten söz kısmı duruyor
@Tolstoyevski sensin olmamış puanımı görünce kendinden utanmalısın. .ss
Elenirsem o sebeptendir .ssaaa yok final puanlarından demek istedim![]()
![]()
sen ayarlamışsındır diye son kısmına bakmamıştım racabın tam 1.30 dan kapatmıştım şimdi yeni dinledim sonda bir kelime kaçıyor birşey olmaz sanırım dedğin gibi![]()
DURUMUNDA ÇOK KRİTİK HERKESİN PUANI VAR SADECE SENİN YOK 0Elenirsem o sebeptendir .ss![]()
Saf kız sadece ben yolladım tabi 0 olacamDURUMUNDA ÇOK KRİTİK HERKESİN PUANI VAR SADECE SENİN YOK 0![]()
Erkin iyi miydi ki ya bu hafta ben eleriz diyordum. ssYani benim söylediklerimin az buçuk dışına kaçmışsın ama sıkıntı yok zaten söz kısmı duruyor
@Tolstoyevski sensin olmamış puanımı görünce kendinden utanmalısın. .ss
Kaliteli müzik adamıyım ben bilirim böyle müzikleri.Erkin iyi miydi ki ya bu hafta ben eleriz diyordum. ss
Ben de Mevsimsizim'i başlarda sevmemiştim ama sonradan güzel geldi, iyi veririm herhalde.Kaliteli müzik adamıyım ben bilirim böyle müzikleri.Sen de güzel aldın
![]()
Yorumlarını okudumBen de Mevsimsizim'i başlarda sevmemiştim ama sonradan güzel geldi, iyi veririm herhalde.![]()
Gerçekten ilk dinlemeyle bu ne vasat şarkı demiştim, ama radyoda karşıma çıka çıka sevdim işte, biraz zoraki sevme oldu ama olsun.Yorumlarını okudum![]()
Yılansı konuşmalar bunlar.Gerçekten ilk dinlemeyle bu ne vasat şarkı demiştim, ama radyoda karşıma çıka çıka sevdim işte, biraz zoraki sevme oldu ama olsun.![]()