- Reaksiyon puanı
- 59,030
- Puanı
- 1,060
Yani uzun lafın kısası inşallah elenirsin recabın da berbatmış zaten.Yılansı konuşmalar bunlar.
Yani uzun lafın kısası inşallah elenirsin recabın da berbatmış zaten.Yılansı konuşmalar bunlar.
Burada boş çene çalacağına aynı çeneyi yıldızlarda çal hadi başlıyoz .ssYani uzun lafın kısası inşallah elenirsin recabın da berbatmış zaten.
Bana niye inat 1 veriyon nankör ben sana iyi puan verdim beğenirsinoylarımı kullandım stratejik davranıp ziynete 1 basayım dedim olmadı güzel söylemiş @denizz19 a rağmen .ss
neyse favorilerim model ve erkin koray gerisi için no comment
beğenmezsem haftaya görüşürüzBana niye inat 1 veriyon nankör ben sana iyi puan verdim beğenirsin
5 ve üstü bir pointse beğinirim 5 in altını okudum ya da olmamış işaretlicem çünkü @Çiğdem-Beğenirsin bence
5 ve üstü bir pointse beğinirim 5 in altını okudum ya da olmamış işaretlicem çünkü @Çiğdem-
kendin düşük vermişsin 5 üstü bekliyorsunBeğenirsin bence
kız senin ka kuru bir iftirakendin düşük vermişsin 5 üstü bekliyorsun
Yalanı ortaya çıktıkendin düşük vermişsin 5 üstü bekliyorsun
iki sıska beni sinir etmeye çalışıyorsunuz vallahi tüm yemekleri yerim aç kalırsınız @Çiğdem- le şekil aYalanı ortaya çıktı
Benim müziği beğenmiştin umarım şarkıyı da bepenmişsindirOylarimi kullanim. Supriz bir siralama oldu (benim icinde). Birisi cok sert bir dusus yasadi eski listelerime oranla. 3 tane sarkiyi defalarca dinledim hangisi 1-3 olsun diye. Baya zorlandim. son iki kolay oldu secmek.
begendim muzik cok hosBenim müziği beğenmiştin umarım şarkıyı da bepenmişsindir